Та вчера нз защо на 2 пъти ми прилоша единия път припаднах,но аз не помня нищо.изпуших 7-8 цигари възможно ли е от това ?
на 13 съм без критики моля![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Да, напълно е възможно.
От цигарите ти пада кръвното, което най-вероятно е основната причина за твоя припадък.
И сама се замисли върху това, както и върху твоите собствени думи "без критики".
100% е от това! Поне като пушите внимавайте с количеството. Бива ли на 13 години 8 цигари на ден?!
Сигурно е от това. Един приятел изпуши няколко цигари една след друга и му прилоша. Така че ги спирай докато е време и не си привикнала. Това не е начин да докажеш, че си голяма. Точно обратното.![]()
Тцтц.Малка си,а се тровиш с по 8 цигари на ден.То за възрастен човек е много...Не,че аз не пуша отвреме-навреме де,но то е доста по-малко от теб,пък съм и сравнително по-голяма.
Иначе е най-вероятно от цигарите.Даже съм почти сигурна.И на мен ми се случи,като изпуших първата си цяла цигара преди мноооооого време.
Едно съветче:Най-добре ги спри.Даваш си парите за отрова,дробовете ти стават на г*з.Аз значително ги намалих,по едно време бях като кумин,че пуших и прекалено,ама прекалено тежки.
Everything changes, but beauty remains ...
Леле аз още преди да пропуша, в началото преди да им свикна (което хич не беше на 13 бтв) от две цигари залитах дге ти от 7-8 нз от колко време пушиш, ама ако и кажеш че още не пушиш редовно така да се каже - значи пак с припадането леко си се отървала..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
и аз се тровя с по толкова цигари и то от тежките и съм на 13 но нищо ми няма
и гъзар ли си?Първоначално написано от vladi979
![]()
аз имах една роднина пушеше по 3 кутии арда без филтър на ден до 50г беше здрава като бик на 51г умря от рак на белия дробПървоначално написано от vladi979
ама поне не беше почнала от малка с твоето темпо до 30г вързаст ще се реже
ОДИН!!!
Ти да не би да си от Плевен, че говориш на "дге" хах !? Не се сдържах да попитам ..Първоначално написано от StolenBliss
![]()
Иначе 1000000000000000% давам, че прилошаването и припадъкът ти са от цигарите ... Замисли се - по-готина ли си, като пушиш по 7-8 на ден ... изобщо не ти прави чест.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!