.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Припадък

Припадък

Та вчера нз защо на 2 пъти ми прилоша единия път припаднах,но аз не помня нищо.изпуших 7-8 цигари възможно ли е от това ?
    на 13 съм без критики моля
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

SK0RP10N
    Guest
    Да, напълно е възможно.
    От цигарите ти пада кръвното, което най-вероятно е основната причина за твоя припадък.
    И сама се замисли върху това, както и върху твоите собствени думи "без критики".

Повече от фен
    100% е от това! Поне като пушите внимавайте с количеството. Бива ли на 13 години 8 цигари на ден?!

Супер фен Аватара на radeberger
    Сигурно е от това. Един приятел изпуши няколко цигари една след друга и му прилоша. Така че ги спирай докато е време и не си привикнала. Това не е начин да докажеш, че си голяма. Точно обратното.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тцтц.Малка си,а се тровиш с по 8 цигари на ден.То за възрастен човек е много...Не,че аз не пуша отвреме-навреме де,но то е доста по-малко от теб,пък съм и сравнително по-голяма.
    Иначе е най-вероятно от цигарите.Даже съм почти сигурна.И на мен ми се случи,като изпуших първата си цяла цигара преди мноооооого време.

Едно съветче:Най-добре ги спри.Даваш си парите за отрова,дробовете ти стават на г*з.Аз значително ги намалих,по едно време бях като кумин,че пуших и прекалено,ама прекалено тежки.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Леле аз още преди да пропуша, в началото преди да им свикна (което хич не беше на 13 бтв ) от две цигари залитах дге ти от 7-8 нз от колко време пушиш, ама ако и кажеш че още не пушиш редовно така да се каже - значи пак с припадането леко си се отървала..
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

и аз се тровя с по толкова цигари и то от тежките и съм на 13 но нищо ми няма

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от vladi979
    и гъзар ли си?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от vladi979
    аз имах една роднина пушеше по 3 кутии арда без филтър на ден до 50г беше здрава като бик на 51г умря от рак на белия дроб

ама поне не беше почнала от малка с твоето темпо до 30г вързаст ще се реже
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Леле аз още преди да пропуша, в началото преди да им свикна (което хич не беше на 13 бтв ) от две цигари залитах дге ти от 7-8 нз от колко време пушиш, ама ако и кажеш че още не пушиш редовно така да се каже - значи пак с припадането леко си се отървала..
    Ти да не би да си от Плевен, че говориш на "дге" хах !? Не се сдържах да попитам ..

Иначе 1000000000000000% давам, че прилошаването и припадъкът ти са от цигарите ... Замисли се - по-готина ли си, като пушиш по 7-8 на ден ... изобщо не ти прави чест.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    13 години 8 цигари....не ми се мисли какво ще стане ,когато станеш на 18,ами на 30?
    Откажи се,докато е време!
    Съвет от мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си