- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го оставя ли?
Запознахме се преди 3-4 месеца. Имаше нещо между нас, но аз прецаках нещата. Както и да е, сега уж всичко се оправи, но уви, не е така. Както се пее в една песен "Ден съм щастлива, 100 съм нещастна." Всичките му приятели са против мен и му казват, че не съм за него. Дори му се сърдят. Какви приятели са те, за Бога?! И двамата имаме чувства един към друг, просто му е трудно да ми се довери. И уж всичко вървеше по вода и приятелите му ПАК се намесиха. Въпросът ми е какво да правя? Дайте ми съвет.Искам го, но по- добре ще е да се отдръпна, нали? По-щастлив ще е без мен, нито ще се кара с приятелите си, нито нищо. Момчето достатъчно е изстрадало, не искам да го наранявам допълнително. Кажете ми какво да правя?
![]()
Първо, ако той е щастлив с теб и те са му истински приятели, независимо какво им е мнението за теб, няма да му правят проблеми за това, че излиза с теб.
Второ, той ако наистина те харесва и се чувства добре с теб, както и ти с него, няма да слуша околните.
А ти иначе направила ли си нещо, което така да подразни приятелите му, защото те едва ли ей така от нищото не те харесват?
Еми щом си го наранила веднъж е нормално приятелите му да не ти се доверяват, защото ги е грижа за него. Аз те съветвам да останеш с него и да му докажеш (както и на приятелите му), че го обичаш и че си сериозна в намеренията си. А да го зарежеш ще е много глупав избор, защото отново ще го нараниш
--------------------------------------------------------
Не обръщай внимание на 'приятелите' му,ако и той дърви достатъчно на теб няма да ги слуша.Щом чуствата ви са взаимни аз не виждам защо да се отказвате.
Гаджето или приятелите - най- гадния конфликт. В повечето случаи завършва в полза на приятелита, защото нали приятелството е вечно. Но ако те карат да избираш между тях и човека, към когото имаш чувства, какви приятели са те?
Както и да е. Според мен с твойто момче трябва да седнете и да си поговорите. Да му обясниш какво чувстваш към него и да се поинтересуваш какво толкова не харесват приятелите му у теб. Вярно, наранила си го, но щом той ти е простил, защо и те да не могат.
Не е добра стратегия да го зарежеш, не си заслужава. Просто поговорете.
Той трябва да може да разсъждава сам, без да бъде командван от приятелите му. Ти как го нарани първия път?
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
Това ми е много познато.Той държи на приятелите си,защото както каза ти 'достатъчно е изстрадало' т.е. за него на 1во място са приятелите,а после гаджетата.Това е нормално въпреки,че наранява любовта.
Моя съвет към теб е да го оставиш точно заради това.След като е подвластен на мнението на приятелите си,значи никога няма да сте истински-нормално щастливи.Просто явно той е така устроен.Сега да се опитваш да се харесаш на приятелите му и тн,няма смисъл.Разбирам,че си силно привързана към него и ако не бяха дружките му,всичко щеше да е окей,нооо...Не мисля,че трябва да страдаш за човек,който не вижда или не усеща какво ти причинява.Все пак му кажи истината за това,което мислиш,нека знае колко глупаво е постъпил и колко е смешно да се влияе от мнението на приятелите му.А и да не говорим какви приятели са му,щом не уважават избора на момчето и се опитват да те изкарат такава каквато не си.Егоисти ...и глупаци.Намери си някой,който да е точен и непоклатим.Такива несигурни неща и мазохистични любови,не ти ги препоръчвам.
Ако сте щастливи заедно какво ви интересува мнението на околните. Според мен най-добре го остави сам да прецени дали иска да бъде с теб или не... Не прави нищо, живей си живота и каквото и да реши не го приемай лично...
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Приятелите затова са приятели, защото му мислят доброто. При мъжете никой няма да ти е приятел ако е завистлив задник.
Гледат обективно на нещата. Очевидно не си качествена.
Хаха, w0sh, много твои мнения съм прочела и ти не ми изглеждаш много качествен. Заядливият ти коментар беше излишен.
Колкото до това, как съм го наранила, просто се отдръпнах от него, защото ме беше страх от сериозна връзка. Вече не е така, но май е късно.
Аз не съм качествен. По-некадърен от мен човек няма да срещнеш.
Това ме прави специалист по въпроса. Щото против мене ежедневно се говори. И момичетата вечно слушат приятелките си![]()
Живот ли е да го опишеш.
Да се отдръпнеш, защото не си била готова, е простимо (стига да не си преспала с половината квартал след това). В името на романтиката и щастливият край веднага ще те посъветвам да не се отказваш. Обаче не те познавам и не мога да изключа възможността неговите приятели да са прави.
Ако характера ти е несъвместим с неговия- недей да удължаваш агонията и го забрави. Но ако можете да имате щастие и разбирателство- заслужава си да опиташ![]()
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
++++ Ако момчето наистина си заслужава, не спирай да се бориш за него, няма значение какво казват всички други.Първоначално написано от lunichkataaa
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!