.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на blueberryyy

Ситуация,пак...

Здравейте
    Та така...има едно момче в компанията ми.Забавен е,умен,симпатичен,мил...може да се каже,че ме привлича,бих се задълбочила в отношенията ни,но за момента всичко са закачки. Напоследък обаче нещо се държи леко свойски.Един вид,сякаш знае,че го харесвам и вече не си прави труда да ме впечатли.В единия момент не ми обръща внимание,в другия се държи така и ми говори така,сякаш вече съм негова и не го притесняват други момчета или възможността да си променя мнението,все едно съм здраво хлътнала по него.
    Да,симпатяга е,обаче леко не е познал,изобщо не съм лапнала толкова много...Та,искам да му покажа,че ако има по-сериозни намерения,трябва да се постарае още,да го подразня по някакъв начин,за да не е толкова спокоен още и да не губи интерес,в същото време не искам да съм груба и да го отблъсна...ии реших да помоля за някаква идея по-изобретателните,които се подвизават във форума
    Мерси предварително

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    " Остави ме намира! ",ако се държи свойски .Или просто му кажи,че не ти е приятно такова държание.Какво си мисли?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    " Остави ме намира! ",ако се държи свойски .Или просто му кажи,че не ти е приятно такова държание.Какво си мисли?
    еми, аз съм водолей и на мен, ако ми кажеш остави ме намира, ще те осттавя...... щом това ти е желанието......
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    направо като прочетох тва трябва да се постарае още.... ако го харесваш се съберете,така с тия доказвания до никъде няма да го докарате...

Аз хубаво го харесвам,ама той какво прави не мога да разбера...харесва ме,обаче не ми обръща внимание или пък се държи така сякаш съм му вързана за гащите...Ако иска нещо,да направи нещо,аз няма да действам докато се държи така...

Град
    София
    седи си сама тогава

е после като се съберем какво?пак да не ме отразява?еми,не,мерси
    както и да е,мерси за мнението все пак

Град
    София
    като се съберете и те отрязва,го отрязваш и ти...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Съгласна съм с MarkKnight,като и двамата се харесвате няма смисъл от разиграване.Може и да се опитва да те впечатли като се прави на интересен...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Подигравай му се, кажи му, че има малка пишка.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Абе такиви най- ги мразим бе.
    Ти не си му даденост, че да те приема за такава, още преди да си му "паднала".

Признак за огромно самочувствие - не мисля, че е добре, намирам го дори за неуважително.

Казвам го даже от позиция, че и аз съм имала намерения да се държа с някого, все едно ми принадлежи, ама това е супер кофти и прави ужасно впечатление.

И ти не му предмет, да се държи с теб като с такава.
    Това според мен го прави мухльо.

И => аз не бих отразила съветите на MarkKnight и водолейчето

Дръж се малко по-небрежно и дръпнато - закачай се леко и с други момчета, покажи независимост. Дори да го отблъснеш, какво? Ако пък се държиш както по своему, така или иначе ти ще се отблъснеш от него, като виждаш, че се държи все едно си негова и не се старае.

Не мисля, че е правилно човек да се държи по този начин. "Спечелваш" някого и после се отнасяш с него, все едно не е специален и си си "свършил работата"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Съгласна с колежката отгоре. Още повече, че в момента съм в егоцентристкият период от живота ми, смятам, че заслужавам най - доброто и всеки ден трябва да се старае да ми докаже, че точно той е най - доброто. Противоречи му понякога, режи го в гореописаните ситуации, но не си променяй цялостното отношение към него. Просто понякога си забравят мястото...

човек като си мисли че е харесван често се олива жестоко. Флиртувай с някой мушмурок и тоя отворения ще изперка и вече ще е ясно или ще се загаджосвате или ще го махаш

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти сигурна ли си, че те харесва?
    Я дай пример за това "свойско" държане, че леко не схванах.

Може да е неговото разбиране за флирт. Може така да се опитва да покаже на останалите момчета, че си "запазена". А отдръпването - игра на недостъпност? Както ти искаш той да ти сваля звезди и да ти се "доказва" така и той може да желае същото от теб. Няма човек, на който да не му е приятно да му чешат егото. Затова ако си убедена, че той те харесва по-добре бъди открита и поговорете. С тея игрички до никъде няма да стигнете.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Относно примера:
    В повечето случаи сме на здравей-здрасти,едва ли не.Когато нещо му скимне обаче,идва при мен,прегръща ме,пред останалите казва някакви работи...Ако се случи някой да ме закачи,реагира остро...
    Аз също му показвам,че ме привлича,обаче предпочитам,когато сме само двамата,а той тогава не ми реагира...И не мога да разбера,за пред другите ли го прави,какво...
    Ясно е,че трябва да поговорим,обаче нищо не съм предприела засега,защото не съм сигурна изобщо дали има някакви намерения към мен или само се занася.Знам,че момчетата не обичат разговорите и не искам да тръгна да му задавам въпроси,да се окаже,че само се закача и после да ни е неловко всеки път като се виждаме...

Град
    bulgaria,russe
    А напълно подкрепям едно от мненията което гласеше,че трябва да флиртувш с някой ''мушморок'',защото това е много хитър начин да го предизвикаш успех от мен

Само аз ли мисля, че въобще не си заслужава дори да измисляш начини да си върнеш старанието му да те впечатли? Иначе флирта с друг е добър ход. Гледай само да не се окаже, че само се занася, 'щото ще се получи леко тъпо. А да, и не го вземай толкова насериозно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Дръж се малко по-небрежно и дръпнато - закачай се леко и с други момчета, покажи независимост. Дори да го отблъснеш, какво? Ако пък се държиш както по своему, така или иначе ти ще се отблъснеш от него, като виждаш, че се държи все едно си негова и не се старае.
    Съгласна съм.

Град
    София
    И аз съм в подобна ситуация и мисля да говоря с момчето , за да видиме какво ще стане . Абсолютно същите признаци ми дава (както и на теб) ии се надявам да не се базика .. въпреки че е странно някой да те прегръща на базик ... ако не му беше приятна нямаше да те закача или пък прегръща , но това не значи на 100 процента , че те харесва ... може пък се държи гадно понякога , за да види как ще реагираш ... ама не прибързвай ии не се влюбвай ... времето ще покаже (ее сега , не е нужно да чакаш докато остарееш ).. говори с него и го питай дали те харесва или просто е решил да се закача ... в никакъв случай обаче не му се нахвърляй веднага .. не трябва да му изглеждаш лесна
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Подразни го леко. Демонстрирай, че нямаш интерес. Покажи интерес към друго момче (не говоря за флирт).. Внимателно наблюдавай реакцията му. Ако не стъпи на земята, мисля, че се повече от наясно, че не си струва да се занимаваш с него.

Иначе ще следя темата. Уведомявай ни за развитие.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Имаме развитие вече
    Бяхме на един рожден ден.Като отидох,той вече беше там,минах покрай него и се направих,че не го забелязвам,той нещо ми каза и аз "А,здрасти." и пак го подминах. След това цяла вечер единственото внимание,което му обърнах ,беше да му се усмихна ,евентуално,ако се засечем някъде из суматохата,танцувах си с разни други приятели По едно време ме издебна,докато нямаше никой покрай мен и каза,че иска да ме попита нещо,аз се направих на ударена и му обещах да го потърся,за да ме попита,не го направих Вече накрая ,докато си танцувах пак с един приятел ме издърпа пред заведението и ме целуна.Каза,че иска да е с мен и да престана да се закачам с разни мишоци,за да не станели посетители в Пирогов (бъзикаше се )

Хайде,весел празник и благодаря за мненията

Е, оправила си се значи.

Само не ставай "момичета под ръка" отново. Дръж се добре към него, но пази извесна дистанция, за да не се повтори пак.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си