- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ударете по 1 рамо : )
Здравейте : ) от почти месец всяка вечер пращам на мойто гълъбче смс-чета за лека нощ... понякога забравям и на другия ден се цупи... голяма е пикла : ) обаче почнах да закусвам с смс-ите в нета някакви глупави само... в всеки сайт едни и същи глупости.. та да ви помоля тук да споделите ваши смс-и и да не са за лека нощ само... няма значение закачливи..мръсни.. всякакви : ) но да са наистина ваши не копирани от някъде... много ще съм ви благодарен : )
Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно. : )
И защо реши, че ТРЯБВА да пращаш НАШИТЕ sms-и на ТВОЯТА приятелка?![]()
За да бъде всичко уникално, романтично, искрено и от сърцеПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
щото е много лесно да влезнеш в некои сайт да копираш вс и да ми се отчетеш... ай не ми се правете на много интересни питам ви като човек ако имате или знаете някакви хубави... и да не са ваши айде... ги споделете ако не МЛК и тва е... не е много сложно![]()
"Хей ангелче,лека нощ,да спинкаш спокойно,ти си най-хубавата ми мисъл и най-светлата ми любов и макар,че го знаеш,ти напомням-Обичам те ! " , "Ако ти звънях на ден толкова,колкото си мисля за теб,батерията ти на телефона нямаше да издържи и 1 ден" , " Шушии,хайде излез от главата ми де,искам да спя" >> нямам идея дали са от нета,просто тва са част от смс-ите дето съм получавала.
ее мерсией тва е... не като тия по горните \\\"газари\\\" дето си нямат работа... още веднъж мерси : ) за 2-3 дни напред се уредих хихи... които знае още подобни да помага
![]()
Прави това, което правиш по време на секс - спи!
хЪх...
ЛН
ДСВК
Първоначално написано от RoSKo0o0
Хах тва радва : )
Пикличка.
Я не й пиши 1 седмица смс-и за лека нощ - ще видиш после как ще се радва като циганче на баничка.
Аз съм ужасно щастлива, като се е сетил да ми напише просто "Лека нощ, мармотчо".![]()
Тази история ми звучи, сякаш ти подпираш цялата ви връзка, а принцесата е прекаленоз аета да инспектира дали ти, нейният бътлър добре се справяш. Стига де, знам, че ѝ се кефиш, но все ак идеята на обичането е не само единият да му е добре, нали? Бий и дузпата, ако питаш за дългосрочен план.
от 10 години като мастурбирам сi представям все различни жени, обаче вече фантазията ми се изчерпаможе ли да ми пратиш снимка на товето гадже, че ми трябват малко свежи идеи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Първоначално написано от bratignat
Хаха... ами брат кво да ти кажа.. не ти звучи правилно май майникак даже..
А сега кой ще ни удари рамооооо... на Стефан баща мооо![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от PinkPan7her
xax... абе много на сериозно го взехте тва бре...просто си се лигавим един друг...
кво лошо има ви се чудя само..
![]()
хаха брат хвани еби нещо... щи се отразни добреПървоначално написано от DiabolicalSoul
само на чекии не си е работа... искренно ти съчувствам
![]()
е то едното не изключва друготоПървоначално написано от malkolud1
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
кк ако знаеш смс-и драскай... ако не незнам как реши че аз съм човека които трябва да ти дава каквото и да било... между другото има нещо което мога да ти дам : ) но не му е тук мястото![]()
Няма да коментирам, че й пращаш смс за лека нощ всяка вечер. Но ако ще е така, поне не искай някой друг да ти помага, камо ли да търсиш предварително съчинени неща в нета. Измисли си нещо.
Пък най-добре е да започнеш да променяш нещата малко по малко, за да разбере, че няма да получава всичко, което иска.
добре бе философи :Д хахах тук да не попиташ нещо... тоя форум винаги съм го мислил за \"детска градинка\" и явно съм бил прав...
Децата от “ детската градинка “ имат поне малко уважение към самите себе си, а не тичат след някакви лигли, дето ако не им пратиш смс-ченце ще ти се цупят...Първоначално написано от malkolud1
А ти какво? Искаш ние да ти пишем смс-четата а? А не искаш ли направо да ти вземем жената да я научим как седят нещата?
Ретард...
бегаии бегай на далече...
хаха добре бе... че се осъзнавам![]()