- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само приятели или нещо повече ... ?
Така ... аз съм на 13 (да знам че съм малка за любов , но не аз си избирам кой да харесвам .. ии моля ви нека не коментираме това) .. Таа , да премина към историята ми :
Значи с едно момче се познаваме от малки ... и сега сме в един клас .. приятели сме , не си споделяме или някви такива неща , но сме просто познати.. от скоро забелязах , че започва да се върти около мен , да се закача (всмис взима ми нещата , или понякога [рядко] като минава покрай мен все ме ръчка или нещо такова
) , веднъж дойде до мен ии ме прегърна (ама някво леко) и аз нищо не направих .. от време на време в часовете се поглеждаме , той си писа името му в/у тетрадките ми
ии ме нарича с умалително име ... амм нз .. странно е ... майка ми вика,че според нея той се държи само като приятел (ее , то за майка ми вс момчета се държат с мен като с приятел , но тва е друг въпрос ;dd ) .. ии така ..
Въпроса ми е : според вас той харесва ли ме и как да постъпя ? той е срамежливв ии не знам .. дайте ми съвет ии моля без тъпи коментари
П.П-Съжалявам ако имам правописни грешки и се надявам да ми помогнете![]()
My heart beat like a drumss <3 La,la,la every day <3
Еми много зависи,но според мен най-вероятно те харесва.
Предполагам, че да.. но ако и ти го харесваш и искаш нещо да се получи м/у вас, ще трябва да направиш първата крачка..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Цеент тва нищо не значи.И аз преди бях ей така заблудена като тебе,че един от класа ме харесва,щото се закачаше.Напразните надежди не са препоръчителни.Но пък никога не можем да бъдем сигурни - попитай го най-добре.
Според мен питането не е особено добра идея-на това време момчетата ако ги питаш такова нещо(е,то зависи до момчето де) може да се получи много неудобно и неподходящо!Ами може и да има,ама може и да няма-всичко е fifty,fiftyПросто гледай как се държи с теб,дали ти прави жестове,дали ти обръща внимание,въпреки че и това не е гаранция.. дано все пак разбереш в крайна сметка
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Не е задължително да те харесва. В моят клас повечето момичета са така - всички момчета които са им близки приятели така се отнасят с тях, прегръщат се, закачат се и т.н., но гаджетата им са съвсем различни хора.
Не искам да ти "развалям" надеждите, но по-добре до някъде да ти стане криво (ако ти) отколкото да си въобразяваш глупости.![]()
Първоначално написано от yourss
Първоначално написано от yourss
ааааааааахахахахахахаха
Can It All Be So Simple ?
Reposted
'пише ми името си в тетрадките ми' .. пууу, че сладко, ще ме прощавате за откровението..![]()
ТочноПървоначално написано от Fiction7577
![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Мисля,че да ...Първоначално написано от RaisedOnRock
Щом и ти го харесваш .. от време на време можеж и ти да си позволиш някоя закачка по негов адрес .. за да видиш каква ще е реакцията на момчето .. също добра идея е просто да си поговориш с него относно чувствата си .. и да разбереш и неговите намерения .. нищо не губиш .. Успех![]()
Нямам все още смелост да говоря с него . Мисля да видя дали ще продължи да се закача , да ме прегръща и т.нНаскоро пробвах метода на избягването ии недостъпността ... ии той обаче пак се налепи ;dd .. също така се опитах да разбера реакцията му ако се закачам с друг ... та започнах да си говоря с едно др момче ии да се закачаме , а той седеше и гл някво тъпоо ии след като с др момче приключихме разговора , той веднага дойде да ме закача
![]()
.. в фб няма статус , който да не ми го е коментирал (е , не е нужно тва да значи нещо , но аз така правех на едно момче , което преди харесвах
) ии гледа все нещо да ме дразни
.. нзз ...
И аз имам приятели(момчета), които постоянно ме прегръщат, говорят на малко име и ме закачат. но това е защото сме ЛУДИ и тва е положението. Но не знам как е положението при теб. Сори
Целият клас сме такива, повечето сме постоянно заедно почти през половината от денонощието и сме свикнали постоянно да се закачаме, прегръщаме момчетата (разбира се те различават приятелство от харесване) .. Скоро се разделяме и всеки отива в ново училище, втори шанс няма да имаме..
И все пак, закачай го и ти, но и оставяй нещо което той да открие сам.. Не се разкривай напълно, според мен (само според мен) е по-добре да има лека загадъчност, която да се разкрива всеки следващ път, отколкото веднъж и дотам да се изчерпаш..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."