.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Целувка от непознат..? :D

Здравейте!

Онази вечер с приятели бяхме решили да отидем в едно заведение преди да ходим на дискотека. Отиваме ние - сядаме, поръчваме си, говорим си, смеем се и т.н.. На съседната маса до нас бяха седнали четири момчета, от които трима ги знаех по имена и физионимии, защото сме от малък град, но четвъртото момче за първи път го виждах. По едно време на нашата маса останахме само аз и едно момче(приятеля на една от приятелките ми), защото другите бяха отишли нанякъде(едни до магазина да си купят цигари и дъвки, други до тоалетната и една приятелка до съседната маса, че видя нейни познати), та аз си говорих нещо с това момче, а в същото време непознатото момче от съседната маса стана и тръгна да минава покрай нашата маса като си мислех, че ще отиде или до тоалетната, или до някоя друга маса, а той се спрял рязко зад стола ми и ме хвана леко за главата и ме целуна по бузата, при което веднага се дръпнах, а сигурно щях да го и ударя, ако не беше се отдръпнал толкова бързо и се върна на неговата си маса. Въпреки, че момчето си беше голяма симпатяга. Приятелите му пък казаха нещо от сорта "Евала, брат, не вярвах, че ще го направиш" и някакви тавика един вид се бяха хванали на бас да дойде да ме целуне. След това и двамата се засрамихме, нормално, а пък и си прикриваше лицето с ръка през цялото време докато не си тръгнаха. Когато са излезнали от заведението, една приятелка, която седеше до мене, ми каза, че ме погледнал и ми дал 24-каратова усмивка, но това не съм го видяла, защото явно съм говорила с някой. И до края на вечерта, когато дойдоха и другите, приятеля на приятелката ми(с който бяхме само двамата на масата по време на случката) им разказа и ме избъзика "Е, много обожатели, много нещо.. направо не знам " , та се смяхме и го обсъждахме.
    От различните гледни точки, следователно имаше и различни мнения - според едни - това е просташка постъпка и още по-глупава, защото е заради бас, и че ако е искал да се запознаем не е това начина и правилния подход, а според други - евала на момчето, че било така директно и действало, защото ако бил рискувал да поиска да се запознаем или да ми иска номера можело да му откажа и т.н.
    Общо взето, не му отдавам голямо значение и смисъл, че е нещо кой знае какво, нито пък искам съвети или нещо подобно.

Интересно ми е просто случвало ли ви се е подобно нещо - да ви целуне непознат/а без да знаете и да е неочаквано и как сте реагирали или какво бихте си помислили/направили?
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

ох не ми се е случвало, но с тия моите обожатели, бая по-лоши неща ми се случват, много е кофти когато не изпитваш никаква симпатия към някой, а той ти се натиска, а тоя въпросния има три варианта:
    1. било е бас
    2. изгаврил се е
    3. харесал те е

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Амии не, не ми се е случвало нищо такова. Но може би, ако ми се случи бих се дръпнала, не мога да позволя на някой съвсем непознат чак такава близост ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Такова нещо не допускам.При първия опит да го направи, хващам стола и “ ела да ти платим “

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не ми се е случвало,но предполагам би ми станало смешно,бих го възприела като майтап.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако ми се случи такова нещо сърцето ще ми падне в петите. Не искам да ми се случва, честно

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Амии не, не ми се е случвало нищо такова. Но може би, ако ми се случи бих се дръпнала, не мога да позволя на някой съвсем непознат чак такава близост ..
    +1

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Хаха, забавно!
    Аз мисля, че е било бас или някакво предизвикателство.
    all day... all night... what the fuck?!

^ ама за да се стигне до баса, някой сигурна е споменал колко е готино момичето на съседната маса...
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от TooRareToDie
    Такова нещо не допускам.При първия опит да го направи, хващам стола и “ ела да ти платим “
    +1

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не ми се е случвало и честно казано нямам и идея как бих реагирала ако стане нещо такова. Сигурно ще се дръпна рязко и ще ми стане смешно първоначално Но пък от друга страна, дори да е било само бас, пак е похвално, че е събрал смелост да го направи. Малко са тези, които успяват без притеснения да действат толкова директно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Купонжий са хората, кфо толкова. Важното е да е весело другото майната му

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не ми се е случвало.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Купонжий са хората, кфо толкова. Важното е да е весело другото майната му
    Невероятно прав си ! :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове