- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- косми по корема
Аз съм момиче на 15 и имам много голям проблем .Така ,значи имам ужасно много косми по целия корем .От триъгълника нагоре чак до бюста,макар че по гърдите са ми много малко .. имам на гърба и по дупето ..кожата ми е много бяла и те адски се виждат и се комплексирам супер много . Та и майка ми също има косми на корема .но нейните не се виждат ,защото е с по-тъмна кожа ..Дайте ми съвет ,защото не знам какво да правя и ме е срам супер мноого
Aмии спокойно и не се притестявай че имаш косми е нормално пък и kато си с дрехи...няма кой да те види :P
И ако те съветват някой да ги махаш..Не го прави
тва е най тъпото което повечето момичета правят![]()
^ Това че ти си стоиш космясала защото "никой не те гледа" не значи че на другите момичета не им прави впечатление и нямат добра хигиена .. не е нужно някой да те гледа за да се избръснеш нали ? Също както не е нужно да чакаш да се изцапаш, за да се изкъпеш.. По-добре не пробутвай тъпото си мнение, никой не е длъжен да се съобразява с праисторическия ти начин на мислене
Ами момиче, пробвай кола маска или епилатор. Ще те боли малко, но със бръснач и крем депилатор растат на 2рия ден. Аз лично махам с пинсета, но през лятото ще пробвам кола маска защото е дооста по-бързо..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
с епилатор е най-ефикасно и не боли чак толковадаже мен на краката повече ме боли от колкото на корема.. но всеки е различен - и кола маската е вариант
и никакви бръснения и кремове !
Консултирай се с гинеколог, преди да решиш да правиш каквото и да било!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Единственото мнение на което можеш да обърнеш внимание..Първоначално написано от kalpazanka
Имаш проблем с хормоните! Най-вероятно ти е завишен тестостерона.. Отиваш на гинеколог, пускат ти изследвания и ако проблема е в тестостерона ще пиеш противозачатъчни известно време, ако проблема не е в тестостерона, най -вероятно ще се наложи да се консултираш с ендокринолог..
ами махни ги с кола маска...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
"Косми по корема"... бляк... звучи отвратително![]()
Ако имаш мъх или нещо, което те притеснява, го отстрани с пинсета. Ако е много, пробвай с епилатор, но на по-ниската степен или с глава с по-малко пинсети, за да не стане рязка разлика между супер гладката епилирана кожа и останалата с малкото мъх. Така де... разбра ме.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Не вярвам да е чак така - http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._hirsutism.jpg ,но все пак отиди на лекар.Ако не е нещо хормонално,козметик ще свърши работа
Едит:Не знам,защо не се показва,като линк :/
Ох, кфо я плашите, да идела на гинеколог и не знам си какво..
Нормално е да имаш.. Аз също имам, не мога да кажа, че са много, но и мене адски много ме дразнят, питах козметичката и тя ми каза, че е просто мъх и не е желателно да ги махам, аз също съм много бяла и се личат, но пък съм решила, че като хвана малко тен, а и мога малко да ги поизруся, всичко ще е ток..![]()
Първоначално написано от glezenafukla
Никой не я плаши !!! Според теб нормално ли е да има косми от триъгълника до бюста, по гърба и по дупето ? ако е само мъх.. окей .. но тя казва косми ! Прекомерното окосмяване е в резултат (най-често) на завишен тестостерон (наличие на поликизтозни яйчници ) .. И трябва да се консултира с гинеколог !
Не изписвайте диагнози, защото така няма да се разберем!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аз имам подобен проблем-нямам чак толкова много не се виждат много,но са нещо като мъхове,не точно косми,но са около областта на пъпа...искам да попитам дали ще е добре да направя нещо по въпроса и по точно какво да е то-най-ефикасно и най-дълго издържащо
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
^Фото/Лазерна епилация.
УЗИ правено ли ти е?
Аз имам под пъпа не точно мъх, ами като косъмчета, но са доста по-малки по размер от колкото на краката например. А нагоре се разреждат и сигурно не стигат и 2мм.. По-светли са от косъмчетата по триъгълника например, както и от косата.. Това повод ли е за притеснение ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
В поста я изписваш, не я поставяш. Подлежиш на санкция по правилника без значение дали пишеш най-честата или най-рядката!
1.Солариум! Лекува акне, а и космите ти ще ти изсветлеят.
2.Отиди на гинеколог,защото може да имаш проблеми с хормоните,за да ти направят изследвания.Това е нищо страшно,но се среща при доста момичета.Основният признак е повишено окосмяване.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
за мен не е добър вариант солариъмър ,защото имам много бенки и може да стане голям проблем ,макар че ,наистина много искам да отида ,но мога да развия рак на кожата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()