.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

косми по корема

Аз съм момиче на 15 и имам много голям проблем .Така ,значи имам ужасно много косми по целия корем .От триъгълника нагоре чак до бюста,макар че по гърдите са ми много малко .. имам на гърба и по дупето ..кожата ми е много бяла и те адски се виждат и се комплексирам супер много . Та и майка ми също има косми на корема .но нейните не се виждат ,защото е с по-тъмна кожа ..Дайте ми съвет ,защото не знам какво да правя и ме е срам супер мноого

Guest
    Aмии спокойно и не се притестявай че имаш косми е нормално пък и kато си с дрехи...няма кой да те види :P
    И ако те съветват някой да ги махаш..Не го прави
    тва е най тъпото което повечето момичета правят

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Това че ти си стоиш космясала защото "никой не те гледа" не значи че на другите момичета не им прави впечатление и нямат добра хигиена .. не е нужно някой да те гледа за да се избръснеш нали ? Също както не е нужно да чакаш да се изцапаш, за да се изкъпеш.. По-добре не пробутвай тъпото си мнение, никой не е длъжен да се съобразява с праисторическия ти начин на мислене

Ами момиче, пробвай кола маска или епилатор. Ще те боли малко, но със бръснач и крем депилатор растат на 2рия ден. Аз лично махам с пинсета, но през лятото ще пробвам кола маска защото е дооста по-бързо..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Наличието на косми не говори за лоша хигиена или поне не винаги. Въпреки това аз лично предпочитам космите да ги няма . За тези по тялото аз лично ползвам депилиращи лентички за тяло, мисля, че става и с кола маска, но специално за корема ми се струва болезнено.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    с епилатор е най-ефикасно и не боли чак толкова даже мен на краката повече ме боли от колкото на корема.. но всеки е различен - и кола маската е вариант
    и никакви бръснения и кремове !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Консултирай се с гинеколог, преди да решиш да правиш каквото и да било!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Консултирай се с гинеколог, преди да решиш да правиш каквото и да било!
    Единственото мнение на което можеш да обърнеш внимание..

Имаш проблем с хормоните! Най-вероятно ти е завишен тестостерона.. Отиваш на гинеколог, пускат ти изследвания и ако проблема е в тестостерона ще пиеш противозачатъчни известно време, ако проблема не е в тестостерона, най -вероятно ще се наложи да се консултираш с ендокринолог..

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ами махни ги с кола маска...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на ScarletBite
    "Косми по корема"... бляк... звучи отвратително
    Ако имаш мъх или нещо, което те притеснява, го отстрани с пинсета. Ако е много, пробвай с епилатор, но на по-ниската степен или с глава с по-малко пинсети, за да не стане рязка разлика между супер гладката епилирана кожа и останалата с малкото мъх. Така де... разбра ме.
    all day... all night... what the fuck?!

Не вярвам да е чак така - http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._hirsutism.jpg ,но все пак отиди на лекар.Ако не е нещо хормонално,козметик ще свърши работа

Едит:Не знам,защо не се показва,като линк :/

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    ^ Защото изглежда гадно

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Ох, кфо я плашите, да идела на гинеколог и не знам си какво..

Нормално е да имаш.. Аз също имам, не мога да кажа, че са много, но и мене адски много ме дразнят, питах козметичката и тя ми каза, че е просто мъх и не е желателно да ги махам, аз също съм много бяла и се личат, но пък съм решила, че като хвана малко тен, а и мога малко да ги поизруся, всичко ще е ток..

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Ох, кфо я плашите, да идела на гинеколог и не знам си какво..

Нормално е да имаш.. Аз също имам, не мога да кажа, че са много, но и мене адски много ме дразнят, питах козметичката и тя ми каза, че е просто мъх и не е желателно да ги махам, аз също съм много бяла и се личат, но пък съм решила, че като хвана малко тен, а и мога малко да ги поизруся, всичко ще е ток..

Никой не я плаши !!! Според теб нормално ли е да има косми от триъгълника до бюста, по гърба и по дупето ? ако е само мъх.. окей .. но тя казва косми ! Прекомерното окосмяване е в резултат (най-често) на завишен тестостерон (наличие на поликизтозни яйчници ) .. И трябва да се консултира с гинеколог !

Град
    пространството на Дисе
    Не изписвайте диагнози, защото така няма да се разберем!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София
    То ако става въпрос и акнето понякога говори за поликистозни яйчници, ама не виждам всички момичета които са се опъпчили да търсят гинеколог. Хирзутизмът е като тип мъжко окосмение, така, че нека момичето само си прецени...

Град
    гр.Русе
    Аз имам подобен проблем-нямам чак толкова много не се виждат много,но са нещо като мъхове,не точно косми,но са около областта на пъпа...искам да попитам дали ще е добре да направя нещо по въпроса и по точно какво да е то-най-ефикасно и най-дълго издържащо
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Град
    пространството на Дисе
    ^Фото/Лазерна епилация.
    УЗИ правено ли ти е?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз имам под пъпа не точно мъх, ами като косъмчета, но са доста по-малки по размер от колкото на краката например. А нагоре се разреждат и сигурно не стигат и 2мм.. По-светли са от косъмчетата по триъгълника например, както и от косата.. Това повод ли е за притеснение ?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    ...
    Не изписвайте диагнози, защото така няма да се разберем!
    Диагноза се поставя .. не се изписва

а и не поставям диагнози.. казвам коя е най-често срещаната причина

Град
    пространството на Дисе
    В поста я изписваш, не я поставяш. Подлежиш на санкция по правилника без значение дали пишеш най-честата или най-рядката!

Град
    ...
    В поста я изписваш, не я поставяш. Подлежиш на санкция по правилника без значение дали пишеш най-честата или най-рядката!

мхм .. окей .. аз наистина не съм чела правилата.. Извинявам се, не бях наясно

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    1.Солариум! Лекува акне, а и космите ти ще ти изсветлеят.
    2.Отиди на гинеколог,защото може да имаш проблеми с хормоните,за да ти направят изследвания.Това е нищо страшно,но се среща при доста момичета.Основният признак е повишено окосмяване.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

за мен не е добър вариант солариъмър ,защото имам много бенки и може да стане голям проблем ,макар че ,наистина много искам да отида ,но мога да развия рак на кожата

Град
    София
    Вместо солариум най-добре е естествената слънчева светлина !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си