- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- как да ме забележи?
значи.........харесвам един човек който също не е безразличен но чуствата му са по скоро приятелски въпреки това за мен е повече специялен и искам да опитам да направя така че да има повече взаимност между нас проблема е че не се сещам как и ако някой от вас има хубава идея може да я сподели тук ще съм много благодарна
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
Или те харесва или не. Трудно ще го спечелиш щом сам не те е харесал.
Това, че е с различни чувства, т.е. че те приема само като приятелка, означава, че е безразличен що се отнася до любов.
Ако искаш му кажи, че го харесваш, но за мен трудно ще стане това което си го мислиш.
Успех все пак.
[quote="blackrose"]значи.........харесвам един човек който също не е безразличен но чуствата му са по скоро приятелски въпреки това за мен е повече специялен и искам да опитам да направя така че да има повече взаимност между нас проблема е че не се сещам как и ако някой от вас има хубава идея може да я сподели тук ще съм много благодарна[/quot
Просто му го кайи но не да му го изстреляш ами повече намеци правище стане ако го харесваш наистина
Баща - Иванчо я преброй до 10.
Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
Освен ако не е грозно момичето или сме в сериозна връзка, никога не гледаме на момичетата като на просто приятелки, винаги имаме задни мисли.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Правиш намеци и такаИ в момента си в нарушение на т. 1
Внимавай следващия път
![]()
+1Първоначално написано от sToyAncHo
![]()
То ако е грозно то защо ще е с нея???Първоначално написано от Chacho
Макар че може да я исползва.![]()
Незнам какво да мисла.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
като за начало помисли как да се научиш да пишеш грамотно!Първоначално написано от RLD3COOLman
![]()
Ти ли пък ще ми кажеш?!Всеки ще си пише kakto iska.Първоначално написано от blackrose
:P
![]()
![]()
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
....или както може,все пак не всички са грамотни........Първоначално написано от RLD3COOLman
мммм да ама и ти не си маи от "най-грамотните"Първоначално написано от blackrose
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
МмМ неможеш да накараш да те захаресва насила... А щом изпитва приятелски чуства значи не те харесва .... Малко ще ти е трудно да го накараш , но все пак успех...
щом има само приятелски чувства нямаш как да го накараш да те харесва..
п.п. целият ти пост е в едно изречение wtf?!?!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
малко ще е трудно,но все ще се намери начин![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Да успехПървоначално написано от PeRfEkTnAtaAa
![]()
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
Все пак опитай,няма нищо страшно!Завари го някъде пиян,той сам ще поиска нещо повече от приятелство(Това си е стратегия какво)
Както Криско пее - "Ако искаш да те забележат, хирурзите гъза ти трябва да отрежат"![]()
![]()
yup yupПървоначално написано от Chacho
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
и сега какво очакваш.. някой да ти каже всичко на готово какво да направиш и хоп- човекът е твой?за жалост няма да стане така. трябва сама да си се постараеш да проявиш интерес към нещата, който той харесва и така. ако не стане значи това е.. няма да си с него и не трябва да си биеш главата с тухла заради някакво момче. ще има още много пичове спокойно ..
![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (: