- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Леопардови клинове
Ил. Кифленска му работа.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Aбе като не ви харесват кой ви кара даа пишете![]()
по темата- Имам леопардова рокля..нося я лятото :P
И клин подобен имам..но зимата го нося под дънките за да не ми е студено.. Сега отдолу съм с него
Така и така вече има тема и аз вече имам клин .. Някой може ли да ми даде идея с какво мога да го съчетая без да изглежда селско или циганскоЗнам, че трябва да е семло но не мога да измисля
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
от толкова отрицателни отговори момичето сигурно вече се отчая.. но и на мен изобщо не ми харесват..
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Звучи покъртителноПървоначално написано от Molzinka
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ами ако не греша авторката пита дали ни харесват и ние отговаряме? чети преди да пишеш ...и по-важното.. мисли :]Първоначално написано от xxKiFlAxx
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
остави кифлока да изказва ненужното си мнениеПървоначално написано от LaChupacabra
Hostis Honori Invidia
Не съм се отчаяла.Но не мога да разбера какво му е селското
Тва, че някои хора не умеят да го съчетаят добре или не им отива, не значи, че е селско (или кифленско). Някои наистина изглеждат смешно, да. Иначе мерси за коментарите, мисля че е излишно да се пише повече.
Не ми харесват изобщо. Лично аз никога няма да излезна навън с такова нещо![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
На мен пък ми харесват до някъде тези клинчетапросто трябва да знаеш как да си съчетаеш и е желателно по-семпло да се обличаш , за да не изглеждаш смешно и т.н :P Иначи и аз бях се замислила да си взема ;д но така и нямаше най-малкия размер , когато се бях решила , че искам такова клинче..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Като видя такива и ми иде да си изповръщам закуската...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Виждала съм много момичета със такъв клин,но на всеки му стои различно.На по-пълните момичета изглежда смешно,но на някои е готино.Ако знаеш как да го съчетаеш става...Но на мен лично не ми хареса и не бих си взела.
+1 Ужасниии !Първоначално написано от Djuff
Теранова, но не ми харесват. Вече се изтъркаха, както казаха преди мен.![]()
Big or small, lies are lies !
Отврат.Както и да съчетаеш това нещо,никога няма да ти се плучи стилно и класно облекло...ужас за очите ми на естет....
В сравнение с комбинацията, която е описала Molzinka мойта снимка си е суперПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Пълен ужас е всичко за обличане, което е леопардово. Клинчета, блузки, всичко... Просто няма с какво да го съчетаеш, че да изглежда добре и класно.
мен пък ме кефят особенно блузка е чук![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Кич.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (