- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Леопардови клинове
Знаете ли къде продават леопардови клинове като този: http://store.picbg.net/pubpic/AE/69/...8486caae69.jpg ? В Теранова бях гледала такива дънки, но на мен ми се иска клинХаресват ли ви? Благодаря предварителнооо
![]()
терранова new yorker ноо само да ти кажа че вече всички имат такива и много се изтъркаха и аз лично ти препоръчвам да се откажеш.. иначе бяха доста модерни преди..
Не.Първоначално написано от pyxkawataa
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А ми в теранова .. но на мен не ми харесват изобщо да ти кажа честно ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
много са ми к*рвенски...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Имам такъв от Теранова и никога не съм го сложила. Да се чудя защо го купих..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
точната дума е селски и повече дебели момичета ги носят мнг е грозно !Първоначално написано от WaterLilly
Леопардов клин, леопардова блузка и леопардови обувки на висок ток = EPIC WIN
Купи си и се снимай.
Скоро пускам на пазара леопардов анцуг на адидас - LEGENDARY!
...
Ужасно грозни са!!! Трябва да си лишен от всякакъв вкус, за да тръгнеш с тва нещо.
ненене, трябваше да напишеш анцуНгПървоначално написано от CanisDirus
![]()
По-скоро ми харесва шал или чанта (не цялата с такъв принт)
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На мен не ми харесват честно казано.. смешни са ми даже![]()
Не очаквах толкова много хора да не ги харесат.Нищо, де, всеки си има вкус. Мерси за коментарите все пак.
![]()
cherrygloss,продай го![]()
Аз по принцип не харесвам всякакви такива щампи-тигри,леопарди,зебри и прочие,нооо вчера точно го гледах в теранова,при това доста намалени![]()
Не бих облякла нещо такова![]()
Hostis Honori Invidia
В Теранова ги продават![]()
И в продавалник видях , че продават един такъв клин![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
На мен преди година много ми харесваха и си ходих с тях по улицата, но сега смених на сив клин с черни тигрови петна =д мисля, че в тали уеил има.
После що толкова хора попадат в "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи"![]()
доста гнуснички са ми ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3