- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Леопардови клинове
Мисля че има такъв в Долче и Габана и много добре ще стои ако го носиш със високи ботуши,токчета или кецове![]()
За клина определено съм съгласна, че е ужасно проявление на безвкусизъм, но леопардовото като цяло определено има приложение, и то много стилно!
Едни я презират и неоснователно я заклеймяват като характерна единствено за поп фолк културата, други я обожават именно заради това, трети не я носят от страх първите да не ги помислят за вторите.![]()
Представете си класически бели кожени мокасини, тесни сини еластични дънки и обикновен рипсен бял потник и леопардово шалче. Ето че и в класиката има място за малко „мррр”.
Леопардово седи добре, когато е колан, пола, ръкавици, шал, обувки, часовник, чанта, но не и когато е рокля, ботуши, панталон, поло и никога върху няколко от изброените едновременно.
Лично на мен ми харесва най-много за обувки и шалове
Без гадната блуза, а с бял потник би било убийствено.
Rebirthing също е дала доста добри примери.
Много са комерсиални тея клинове.И много кифленски според мен,ама на всички са ни различни вкусовете,аз лично не бих сложила,но ако на теб ти харесва си вземи.В New Yorker мисля,че продават.
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
аууу НЕ![]()
леопардовите шарки рядко ми допадат, но клин никога
Споко да няма ... :Д:ДПървоначално написано от n3zabrawiimaa
супер зле просто![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз заклеймявам само леопардовите клинове.Животинските принтове МОГАТ и СА стилни в правилното съчетание.Лично аз в гардероба си имам доста дрешки с този мотив,но са само блузки,шалчета,рокли и обувки.Панталонът е кич.
ужасни са ми..в кафяво и жълтеникаво особено гадни..
черно и сиво става.. (като на авторката на снимката)
не бих облякла подобно нещо
но една приятелка има (и хубави крака и дупе има де) та..носи..черен потник, малко по-дълъг (изчистен, но не твърде обикновен) , високи черни обувки и клина..и бижута
но през лятото..през зимата не съм я виждала така слава богу
и все пак е много неестетично да носиш изрязан потник през зимата : )
мен лично ми харесва и също си търся такъв
Не, не ми харесват! Но въпреки това не всичко , което е ''леопардиньо'' е изключително грозно. На запад нямат такова негативно отношение към него, каквото ние имаме тук (може би често не се съчетава правилно, а и го свързваме с чалгаджийските среди)...Така че не съм се отказала напълно от него. Ако не прекаляваш с него, а го добавиш само като акцент (наскоро си купих шалче в зебров принт) се получава доста добре.
Ужасно гадни и грозни сак*урвенски
![]()
Тези клинове са отвратителни. Не говорим, че оставят впечатлението, че сте безмозъчна патка, която би преспала с някой за едно питие. Ами на всичкото отгоре в 99% от случаите правят момичето да изглежда страшно дебела.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en