.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

И да искаш , не можеш да го разбереш

Здравейте , абе искам да ви разкажа една история и в същото време да ми помогнете с мнение или съвет . Ходих с едно момче 3 месеца има 2 - 3 съсвания от негова страна , но на рождения ми ден разбрах , че тои е имал по близък контакт с друго момиче , а по тази тема спорихме сигорно седмици наред и той ме убеждаваше , че няма нищо . При което без да искам попадам на интересни снимки и когато той идва да рождения ми ден му казвам , че искам да скъсаме при което видях , че до сега никога не му е ставало толкова тъпо , но викам аиде голяма работа... мина една година вече и преди 2 седмици го санувах и вкам аийде да му пиша . Уговорихме за кафе излязохме говорихме си тръгнахме да си пишем да си говорим с часове и на рождения му ден се целувахме , казваше ми че ме обича .На другия ден беше последвано с .. ооо аз нищо не помня , тов ами го каза докато бяхме с неговата компания, но когато оснахме двамата изведнъж взе да си спомня така де след два дни беше свети валентин и пак се целувахме интересни разговори имахме , и накрая ме изика да спя у тях с управаданието , че не искал да ме изпраща до нас , аз можех да си хвана такси той не не ще останеш , останах аз ии днеска си говорим , несе видяхме и изведнъж обади ми се , пита ме какво правя , казах мму че съм с приятелки на кафе и ми каза добре аи чао и ми затвори .. каже те ми вие какво бихте си помислили .. игра ли върти , иска да бъде с мен ама мъжкото его му пречи или какво ???

Много долно те използва, обаче и ти му позволяваш

Град
    София
    Разигравате.

.. Мила според мен той те разиграва щом се държи така и си спомня само когато му изнася значи не те заслужава!Съгласна съм с bratignat ,че ти му позволяваш да те използва..зарежи го живей си живота не ти трябва такъв човек до теб
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

мммм

в това е проблема , че го познавам много добре ии знам какъв човек е и знам , че той винаги иска да ми угоди обаче симисли , ч е прекалява с угаждането и за това тръгва да се държи зле . 1 година постоянно ми пишеш и ми звънеше откакто скъсахме накрая аз реших малко аванта да има и от това нещо ми се възвърнаха всичките чувства Беше се скарал с компанията си заради мен ама и не искаше с мен да се събира докато аз не пуна първия сигнал .. аз знам , че ме обича след всички постъпки уж казани зад моя гръб виждам , че малко момчета биха направили .. а пък и той не ходи след всяко момиче пуснало фитила на 18 е а е имал 4-5 аверки но сериозни .. но на въпросния свети валентин (тоест вчера) аз бях първото момиче спало у тях и запознало се с майка му .. охх не знам вечее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си