- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мога ли да получавам детски надбавки?
Здравейте...
Искам да ви попитам ,мога ли да получавам детски надбавки? Аз съм на 15 години.Имам малка сестра на 4, майка ми е безработна,а баща ми работи в чужбина?
Благодаря ви много...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
мисля че можеш да получаваш щом единият родител е безработен.
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Можеш, но не трябва да имаш повече от 5 неизвинени. При нас, ако направиш повече от 5 ти ги спират
Баща ти не трябва да декларира доход .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
детскии?? тия от училище 30 лева някъде. аз зная че сборът от заплатите на родителите ти трябва да е под 900 лева. а за тва, че баща ти е в чужбинааз не получавам
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Майка ми беше 2 години в майченски,1 година в неплатена и преди 1 година излезе от работа т.е. е безработна.А заплатата на баща ми от чужбина е четери цифрено число.аз зная че сборът от заплатите на родителите ти трябва да е под 900 лева
Нямам нито едно неизвинено.Можеш, но не трябва да имаш повече от 5 неизвинени. При нас, ако направиш повече от 5 ти ги спиратКак така баща ми да не декларира доход ?Баща ти не трябва да декларира доход .
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Е щом е над 1000 лева заплатата на баща ти,значи няма смисъл.Това е доколкото знам задължителното условие.
Добре,блгодаря на всичкиПървоначално написано от ludiqtzubar96
![]()