Така ... аз съм на 13 (да знам че съм малка за любов , но не аз си избирам кой да харесвам .. ии моля ви нека не коментираме това) .. Таа , да премина към историята ми :
Значи с едно момче се познаваме от малки ... и сега сме в един клас .. приятели сме , не си споделяме или някви такива неща , но сме просто познати .. от скоро забелязах , че започва да се върти около мен , да се закача (всмис взима ми нещата , или понякога [рядко] като минава покрай мен все ме ръчка или нещо такова ) , веднъж дойде до мен ии ме прегърна (ама някво леко) и аз нищо не направих .. от време на време в часовете се поглеждаме , той си писа името му в/у тетрадките ми ии ме нарича с умалително име ... амм нз .. странно е ... майка ми вика,че според нея той се държи само като приятел (ее , то за майка ми вс момчета се държат с мен като с приятел , но тва е друг въпрос ;dd ) .. ии така ..
Въпроса ми е : според вас той харесва ли ме и как да постъпя ? той е срамежливв ии не знам .. дайте ми съвет ии моля без тъпи коментари
П.П-Съжалявам ако имам правописни грешки и се надявам да ми помогнете