Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
Цитирай Първоначално написано от Abigoria
Жалко е, че считате секса за нещо толкова повърхностно. За да си легне едно момче с момиче, трябва да има привличане. Аз не мисля, че е важно дали е дебела или пък не. Ако има чар, ако е красива, но е... голяма, проблем не виждам. Познавам момичета, които са три пъти колкото мен, но са страшно красиви. Чак им завиждам...

Ениуей,
Ако един мъж е увлечен по една жена, без значение дали е ниска, висока, слаба или дебела, то тя го възбужда. Ако е влюбен, сексът с тази жена ще е не само страхотен, но ще е най- прекрасното нещо на света.
За да докажа тезата си, ще попитам: Бихте ли спали с момиче, изглеждащо като трол/ кобила/ прасе в лице?
My point exactly.

Ако не сте ме разбрали, когато ви дойде акъла в главата, ще ме разберете.
Как един мъж започва да обича една жена?
-След продължителна връзка започват да се появяват тези чувства. За да тръгнеш с някое момиче, тоест да тръгнеш да я сваляш/зарибяваш/каниш на среща трябва да си сексуално привлечен от нея, а някоя дебелана няма как да бъде харесана
Тея по 80+ кг дето са за мене не са некви мутанти бахму, може ли момиче пък толкоз да не се подържа? Може с часове да стои пред огледалото, да слага грим, да си рпави прическа и същевременно да не спортува, да не пази диета и да не й пука за килограмите...
А за гени чувал ли си? Биология- 10 клас- Наследственост. Обяснението за Ген е в учебника за 9 клас- урока за РНК.

Диетите са простотии.
За килограмите, можеш да бъдеш сигурен, им пука. Всичко тръгва от хора като теб
Оттам се започват диетите, бягането и спортуването до изтощение, повръщането след храна, отказването от храната като цяло, и депресиите, и постоянното самосъжаление. Тези 'решения' благоприятстват най- различни заболявания- започвайки от изтощена коса и начупени нокти, следват ниското кръвно, припадъците, увреждания на хранопровода, на стомаха.. Мога да ти изброявам до утре. Няма момиче с наднормено тегло, което да не е минало от там, защото- хората са гадни.
Минала съм оттам, знам как е. В 7 клас тежах 60 кг. Един сладур ми каза "Леле, че си дебела" и 2- 3 месеца по- късно бях на прага на анорексия.
Както и да е.

Мъже като теб- много. Под път и над път.

И би било добре да прочетеш още веднъж тва, което съм написала по- горе. Привличането за различните хора е различно. Теб те привличат дългокраки, високи, кльощави мадами, както и голяма част от съвременното мъжко съсловие. Но не всички са като вас, и е добе да го проумеете..

Смятам утре да просължа монолога си, че хората ме чакат. Лека вечер