Жалко е, че считате секса за нещо толкова повърхностно. За да си легне едно момче с момиче, трябва да има привличане. Аз не мисля, че е важно дали е дебела или пък не. Ако има чар, ако е красива, но е... голяма, проблем не виждам. Познавам момичета, които са три пъти колкото мен, но са страшно красиви. Чак им завиждам...
Ениуей,
Ако един мъж е увлечен по една жена, без значение дали е ниска, висока, слаба или дебела, то тя го възбужда. Ако е влюбен, сексът с тази жена ще е не само страхотен, но ще е най- прекрасното нещо на света.
За да докажа тезата си, ще попитам: Бихте ли спали с момиче, изглеждащо като трол/ кобила/ прасе в лице?
My point exactly.
Ако не сте ме разбрали, когато ви дойде акъла в главата, ще ме разберете.
Знаеш ли,така е .Вярно е ,че ако има чувства ,килограмите и всичко останало са без значение и аз съм на това мнение,но аз се интересувах от самото удоволствие дали е нещо по-различно.Не става дума за чувства.Впрочем аз съм против да се прави секс без да изпитваш чувства,но това е друг въпрос.
Това ,че проявих любопитство в тази сфера ,интересувайки се дали удоволствието е по-различно ,не означава че приемам сексът за нещо повърхностно.Грешно преценяш нещата.Това е , като да знам всичко за нашата планетата Земя,но да проявя любопитство дали има живот на останалите планети (да правя проучвания),а ти да ми кажеш,че не харесвам нашата планета.Грешно си ме преценила,но няма значение.
Бих искала темата да се закрие.Разбрах до известна степен какви са мненията ви и няма нужда темата да продължава да съществува.
Едни ще се обидят и ще спорят,други ще ме обвиняват,че приемам сексът само от физическата му страна,така че,нека темата се заключи.
Не желая да гледам 10 страници пълни с обиди и подигравки!