- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име ..
Днес ми докараха едно сибирско хъски на месец и цял ден се мъча и не мога да му измисля име .. ако може да ми предложите няколко хубави имена на богове или нещо от сорта .. искам да е нещо уникално .. но не мога да измисляя..моля ви дайте малко идейки ..
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Богове от скандинавската митология ли ?
http://www.mythology.tribak2007.com/...navia-gods.htm
* Не знам точно, но ако е мъжко, може да го кръстиш Цезар. Много хубаво име, така се казва моето куче, което се очаква скоро да се спомине, но това е др. тема. Или Чарли?
* Ако е женско, може да го наречеш.. Тара, Шейби, Уилоу(не съм много сигурна дали е женско.. ;д), Зоуи.
Не са на богове или някви подобни, но на мен лично ми харесват.
Ако имаш снимки, пусни.. много ги обичам тези кучета. Една от любимите ми породи.![]()
Успех с кръщаването, надявам се да съм помогнала ;д..
*сън*
Веритас хД
Ако е женско-Тара,Лиза,Мони,Сара
Ако е мъжко-Бък
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Оскар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мъжко- Цезар,Спартак,Посейдон![]()
Женско-Хера,Артемида,Карла![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Мъжко е .Благодаря Ви много реших че ще се казва Цезар.
![]()
По-късно ще пусна снимка.
Сестра ми много го хареса и реших да и го подаря ,а един приятел ще ми донесе друго хъски ;дд но аз ще виждам постояно Цезар де [многооо и хареса името ;д ]
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Утре един приятел ще ми го донесе казва се Арес и почти на 1 годинка.Жалкото е ,че те нямат възможност да го гледат .. [но аз имам ]
;дд
a това го дадох на сестра ми.
![]()
Хектор!Само като го видях и веднага разбрах,че тва име му отива много!Иначе Цезар също е добро![]()