- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли ходили с момче/момиче с хубав характер, но грозно?
Heyy![]()
Преди няколко дена с една моя приятелка си говорехме дали бихме тръгнали с дадено момче, което е с готин характер, но грозновато. Проведе се дълъг спор и реших да пусна една тема да видя вие какво мислите![]()
Та въпросът ми е : Бихте ли ходили с момче/момиче с хубав характер, но грозновато на външен вид ?
p.s Знам, че темата е доста повърхностна! ;дд
За да имам връзка с някого трябва да съм сексуално привлечена от него. Ако го няма привличането значи сме само приятели. Не е нужно да е първи красавец, но да има излъчване, което на мен да ми хареса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
СМешно ми е![]()
Ние, всички, щото сме все с некви с перфектна външност и перфектен харакер![]()
хъ-хъ
СМешно ми е
Ние, всички, щото сме все с некви с перфектна външност и перфектен харакер
хъ-хъ
КАРАШ МЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ПО-ДЪЛБОКО В НЕЩАТА :Д
Ами зависи какво разбирате под грозноват-то аз неискам първи красавец,просто да е чаровен и симпатичен.. иначе ако и характера е добре --нямам нищо против,но пак казвам зависи какво разбирате под грозноват-не говорим за някакъв западнал тип без да се поддържа или нещо от този сорт..
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
характер* де.
Ами, не е ли така.
Половината ако си постнеме снимки на гаджетата си и опишем характерите им, ще станем за посмешище.
Каквото искаш/търсиш/попадаш, то си е твое, то си е за теб, ти го обичаш всякак.![]()
Много съм суетен. Едва ли. Ама кой знае... Дефинирай "грозновато".
Temet Nosce
벨야카
Добре че не ми се налага да съм това момче![]()
С
umri
Пуснато на: Сря Фев 16, 2011 12:40 am
Много съм суетен. Едва ли. Ама кой знае... Дефинирай "грозновато".
Ами например.. пълен или с много пъпки по лицето или пък с голям нос :Д или криви зъби .. ей такива :Д Лошо е ако всичко това е в един човек![]()
Всеки си има дефиниция за грозен човек. Стига да я има "химията" между нас ми е все тая каква му е външността.
Животът е адът описан в Библията!
Момче съм. Деа знам. Има жени с криви носове, които са хубави.. с криви зъби, които ги правят по-чаровни и тн., случаите са много. Нека го кажем така. По-скоро бих имал връзка с жена, която има един от горепосочените недостатъци, но ме привлича интелектуално, отколкото с някоя без тези недостатъци, но тъпа кат ломски циганин. Не говорим за секс за една нощ.Първоначално написано от MayFlower
Дебела - изключено във всички случаи.
Temet Nosce
벨야카
Интересен въпрос и аз съм си го задавал и т.н. и т.н., но винаги стигам до там, че каквото и да е момичето трябва да го харесам комплексно... то като те привлече нещо не е казано, че тряя да е с хубава външност... чаровно, симпатично, може би - не знам! А за интелекта няма да говорим, те всички са ....![]()
П.С. Нищо не съм казал...![]()
хЪх...
ааа не така грубооD !
aз съм умна..и хубава :P
Ми по принцип не, но на 8 дек. като се напих свалях една 30 годишна грозотиям така 4е за единия секс не ми пречи.
никога повече - хипопотами аут![]()
...и скромна :PПървоначално написано от xxKiFlAxx
хЪх...
А не... с китове да си нямаш работа.
Външния вид е важен. Щом аз изглеждам добре, като мминимум и тя ще изглежда добре.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
така е, да !![]()
При мен е абсолютно същото.Първоначално написано от TheBeliever
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
За мен характера е важен,не толкова външността.А и едно момче,след като сме си поговорили и след като съм го харесала,за мен си е най-хубавото момче.Така,че да .. бих ходила с такова момче.
Пх.Въпросът е човекът да ме привлича.И най-големият красавец да е,ако няма химия,за к'во говорим?
Не е до външност, а до химия, привличане. Ако го има това, в добавка с характер, който ми пасва и ми е приятно с него, влюбена съм...няма никакво значение как изглежда в очите на другите.
Много пъти съм си задавала този въпрос,принципно всеки харесва различни,за едни едно е красиво за други не-ако има излъчване и ме привлича и си пасваме като характери да.