- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли ходили с момче/момиче с хубав характер, но грозно?
Почти съм съгласна...Първоначално написано от Goddess
Наистина е по-важно да е привлекателен, отколкото красив, но ако за мен е "грозноват", колкото и да ме привлича сексуално, едва ли бих го харесала. Та... май клоня към не.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Роска, не се връзвай на тоя скапан фейк.Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
По темата по-скоро не.. Само ако нямам друг избор... примерно.Просто не мога така, трябва да ме привлича физически.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
.. мда съгласна съм с mrazqkindergarten трябва да ме привлича физически.Иначе и характера е важен,но привличането също защото иначе я няма тръпката преди виждане и т.н.
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Не...Ако не ме привлича просто ще станем приятели...
Първоначално написано от mrazqkindergarten
СКАПАНА СИ ТИ И МАЙКА ТИ ДЕБА БОКЛУЦИТЕ ВИ МРЪСНИ ТРЪГНАЛА С МЕН ДА СЕ СРАВНЯВА ..ПОД МЕН СТЕ!!!!!!!!!
Ти за добре изглеждащ ли се имаш?Първоначално написано от valdesbg
![]()
Негово право е.Първоначално написано от nymphadora
![]()
^няма никво право
Най малкoто че на нищо не прилича![]()
пък тръгнал да определя момичета ми чак и по красота ...
селяни мннннного![]()
Мии, зависи. Ако е със страхотен характер и много се харесваме... но все пак, поне да е симпатичен и лъчезарен. Ако е кой знае колко грозен.. не самия факт, че е грозен, ами просто трябва да ме привлича, сещате се =D
Ходила съм с момчета, които не са били много привлекателни, но по характер са ми допаднали много. Всъщност в периода в който ходех с тях и преди това, когато си падах само по тях си ми харесваха... след като скъсахме осъзнах, че не са били първа хубост.. Но както и да е, вънщността не е най-важното нещо, въпреки че и тя бая влияе на избора.
Ааа кученцата тръгнаха да гонят пръчката.
Изглеждам добре. Проблем?
Кифличке ти друга работа нямаш ли си? Че ми писна да ти чета копи-пейст глупостите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еее, ако е някакъв супер изпаднал, естествено, че не !
Big or small, lies are lies !
Бе, ако има дълбок портфейл друга песен ще пеете!
Грешно мислене!Не всички гледат парите.. незнам защо си останал с такова впечатлениеПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Ми,не бих-дори да има най-дълбокия портфейл на света.Извинявай ама защо да се принизявам заради един характер,който както знаем омагьосва първоначално и после всеки си показва рогцата и трикът е да устоиш ако и 2мата устоят,връзката има бъдеще.Та така след лиричното ми отклонение-не бих,дори да има суперския характер и да копае парите .Аре нападайте
![]()
Човек е щастлив, когато притежава това, което сам обича,а не това което другите харесват !
Това какво общо имаше?!Първоначално написано от wasch0
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Финансово красив...Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
Абе не вярвам да има кифли,които ще ходят с най-големия квазимодо, само защото има кинти.Аи моля ви се !![]()
Исках да кажа, че е важното на мен да си ми харесва, независимо дали е принцът или звярът в очите на другите.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Аз разбрах какво искаш да кажеш, ама пак няма нищо общо. Никой не е говорил дали на другите им харесва, а дали на тел ти харесва. И момичето попита ако не ти харесва на външност, би ли била с него. Е по-просто не мога да го кажа.
Често не осъзнавате какво казвате и за това понякога излизат някои екстремно мъдри неща.
Ето Йоана ме разбраПървоначално написано от Goddess
![]()
Аз се влюбвам първо в характера... дори да не е супермодел ,допадне ли ми
... е разбира се в допустими граници ,не да тежи повече от мене и да не взема никакви мерки ...
![]()
П.П. Кифличке пусни някоя снимка да те видим ,щото малко без покритие оставаш ... Съмнява ме че ще се покажеш поради простата причина че доста комплексарски коментари пускаш ... Сега вместо да ме нападаш, пусни снимка \/
Докато загрея кой си хахаПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
Моля ви,не отговаряйте на безумните глупости,които ръси кифлата,щото тя точно тва иска и ви провокира .Та така де![]()