- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли ходили с момче/момиче с хубав характер, но грозно?
Имаме обща познатаПървоначално написано от Goddess
даже 2
Мне...ако ми се струва грозен,малко трудно да ми привлече вниманието. Все пак ще трябва и да спя с него....
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
офф, толко е относително тва
за мене някой може да е хубав, за другите не.. аз примерно съм си харесвала момчета, които повечето сигурно ще сметнат за грозни, ама за мене не са. а и щом да речем ходя с някой, значи ми харесва, както характера му, така и това как изглежда, независимо другите за какъв го считат.
the sky is the limit.
Тъпо ми е, че го пиша... Но определено не.
От друга страна, ако е пълен мой идеал по характер, няма да изглежда "грозен" в очите ми (оценката е съвкупност от двете).
А и мъжете не се делят на "грозни" и "красиви", а на поддържани и неподдържани (макар че някой просто си го имат).
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
^^ мхм,трябваше ли да е смешно?try harder
+1Първоначално написано от BlueKnife
valdesbg,това,че се цениш е хубаво,просто ми се струва прекалено голямо самочувствието ти.Както и да е,темата е друга да не се отклоняваме.BlueKnife каза общо взето това,което мисля.
Ами не, не бих! Когато видиш човек първото ти впечатление е външния вид, а не характера.. но когато го опознаеш и се окаже, че е гаден и най-големия красавец да е се отвращаваш от него... И обратно - добър характер, но грозен - за мен това е само приятел. Така че не бих предпочела нито една от двете крайности. Най-добре е симпатичен (дори да не е най-хубавия) и добър характер. Все пак трябва да има и сексуално привличане.![]()
Наистина си е доста повърхностна тема..
Не си ти тази,която определя хората дали са грозни или не + това може да не е първи красавец,но 100% съм сигурна,че излъчва някакъв чар,който привлича хората..
И да,ако го има това привличане - бих тръгнала с него.. В крайна сметка по-важен е характера,а не външността,колкото и тъпо да ви звучи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми ако не ме привлича, колкото и да е умна, само приятели ще сме![]()
Защо така наказвате Валдес в темата![]()
Пък и скромна..Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
По темата: От момчешка гледна точка, бих се съгласил с това, че трябва да ме привлича и на външен вид, няма как иначе да е пълноценна връзка.
Определено не. Ако не ме привлича по някакъв начин не мога да говоря за интимни отношения, пък то да имаш "гадже" означава (на половина) това, нали?
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Моме, ти още ли не си схванала, че не само си невъзпитана, но и проста?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не му обръщайте внимание на тва малко плевенско изродче. Дефектно е просто...
Както и друг път съм казвал - физическата красота е важна, но не е най-важната за един мъж. Ако е сериозен, притежава чувство за хумор и има усет как да се държи с жените, винаги ще се намират готини жени за него. Ако е глуповат и комплексиран, но с добър външен вид, ще му е доста по-трудно. А и красив и грозен са относителни понятия.
Welcome to the Jungle...
от моя гледна точка ще кажа следното : никои не е перфектен дори и да се мисли за такъв тои просто не е ........пример със мен :
Характера ми е просто 6 грешка там нямам дори се учудвам някои път как може аз да сам толкова добър човек най-малкото като личност сред обществото чаровен сам и знам че имам дадено излъчване за да превлека някои обаче...като всеки човек и аз не съм перфектната личност и имам малко криви горни зъби не ме е срам да го кажа защото това ми е било от малак проблем но именно този проблем изгради 1 характер във мене които ме е карал да се боря със високонамерните хора....
За какво ти е връзка със човек които е много красив/а ако той/я
те бие/тормози/пренебрегва и т.н. тогава се говори според мене само за сексуално превличане а не за ВРЪЗКА защото една връзка се гради на компромиси във хората помежду си
по темата : да
К'вото и да си говорим.. външността има голямо значение, поне за мен..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Да естествено.Попринцип аз съм същия тъй че ще си допаднем![]()
>>DjBelev<<
Абсолютно. При мен беше същото и продължава да е в някои случаи, относно хорското мнение.BlueKnife написа:
офф, толко е относително тва
за мене някой може да е хубав, за другите не.. аз примерно съм си харесвала момчета, които повечето сигурно ще сметнат за грозни, ама за мене не са. а и щом да речем ходя с някой, значи ми харесва, както характера му, така и това как изглежда, независимо другите за какъв го считат.
Koshnicata, защо веднага реши, че красивите хора бият/тормозят/пренебрегват другите?! Много компломиси правите със себе си още при "избора" на партньор...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.