.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Лично аз бих тръгнала с такъв човек, ако има вътрешна красота. Това е най-важното нещо според мен. Мдам определено е повърхностна тема ) .. Знаеш ли имам една позната, която наскоро ходеше с едно страшно печено момче, което супер много я харесва даже мисля, че изпитва по-силни чувства ноо това няма значение.. Тя му би шута и сега ще тръгне с едно момче. Той е известен но няма да кажа кой е.. наскоро стана известен световен шампион..няма значение таа той най-вероятно ще я използва за ден два ии след товаа всичко ще свърши .. Таа точно за това не всичко е външния вид. Той е относителен . Един човек не е направен от красивите сини очи, дългата коса, слабото тяло и т.н. Е, да разбира се първо това се забелязва , но след това като видиш, че е боклук и за нищо не става вече не виждаш цялата тази красота.. виждаш един простоват човек...
    Gossip Girl ♥
    The Vampire Diaries ♥
    Pretty Little Liars ♥
    Teen Wolf ♥
    ------------------------------------------------
    And when I'm gone, just carry on, don't mourn
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm looking down on you smiling
    And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
    Just smile back

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    А за интелекта няма да говорим, те всички са ....
    Абе фанта бива ли така?! Хмм много сме лоши... =(
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

преди година отрязах едно много добро и мило момче само защото беше грозен и приятелите ми не го харесваха..

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Не...не за друго просто ако не ме привлича външно,а следват редица по-сложни проблеми
    Стар профил----->c0cii

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Какво значи грозен? Няма грозни хора, има различни вкусове .. Заглавието ти ми звучи някак си комплексарско .. Разбира се, че ако първо не те привлече на външен вид, дори и да не е красавец/ца, поне да е чаровен човек .. но малко не на място е зададен въпроса, в смисъл не по правилния начин. . )
    Да съм казала, че отказвам се?!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    преди година отрязах едно много добро и мило момче само защото беше грозен и приятелите ми не го харесваха..
    И защото си тъпа, демек. Ся сори ама твойто(едно лирическо отклонение да праснем) 'дело' е свързано с тва, как се водиш по акъла на другите. За мен тва е супер тъпо, при положение, че на теб ти е допадал и да го зарежеш щото аджеба приятелите са против него. Те ли ще са с него или ти ? Пф ся тва значи и, че не ти е пукало достатъчно явно, или още не си развита горе със сивото. Сори ако звуча грубо, но изказвам мнение(и то възможно най-кратко). Както и да е.

По темата - Вярно е, че външността е първото нещо което ти прави впечатление. Иначе, ако не ти допадне на пръв поглед, малко няма шансове за разговор нали или ще си се настроиш 'oohh dismissed'. Но аз лично ако после не харесам характера на тва момче, тогава кво прайм? Няма да съм му със яката външност, а с това което е отвътре. И все пак е относително. Има различни ситуации и всичко. Та все пак ако прекалено не ми допадне, едва ли ще стана нещо.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Stara Zagora
    Ами аз изкам да е хубава ае не перфектна ама не бих искал да е грозна изклучено първо щот аз не искам и втора щот приятелите ми и познатите ми ще ми се подиграват и отбягват само за да не виждат тая грозотия
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    И защото си тъпа, демек. Ся сори ама твойто(едно лирическо отклонение да праснем) 'дело' е свързано с тва, как се водиш по акъла на другите. За мен тва е супер тъпо, при положение, че на теб ти е допадал и да го зарежеш щото аджеба приятелите са против него. Те ли ще са с него или ти ? Пф ся тва значи и, че не ти е пукало достатъчно явно, или още не си развита горе със сивото. Сори ако звуча грубо, но изказвам мнение(и то възможно най-кратко). Както и да е.
    Аз, доколкото разбрах, и тя самата е смятала, че е грозен. Пък щом няма физическо привличане, какъв е смисълът да е с него? Само защото е добър и мил ли?

Цитирай Първоначално написано от ddeennyy
    Лично аз бих тръгнала с такъв човек, ако има вътрешна красота. Това е най-важното нещо според мен. Мдам определено е повърхностна тема ) .. Знаеш ли имам една позната, която наскоро ходеше с едно страшно печено момче, което супер много я харесва даже мисля, че изпитва по-силни чувства ноо това няма значение.. Тя му би шута и сега ще тръгне с едно момче. Той е известен но няма да кажа кой е.. наскоро стана известен световен шампион..няма значение таа той най-вероятно ще я използва за ден два ии след товаа всичко ще свърши .. Таа точно за това не всичко е външния вид. Той е относителен . Един човек не е направен от красивите сини очи, дългата коса, слабото тяло и т.н. Е, да разбира се първо това се забелязва , но след това като видиш, че е боклук и за нищо не става вече не виждаш цялата тази красота.. виждаш един простоват човек...
    + 1
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Красотата е субективно понятие. Красивото за един не е задължително красиво за другите...
    Всеки избира гаджетата си според външния вид. При някои той играе главна роля, при други има и други фактори като характер, интелект, обноски и т.н. , но всеки иска да му е комфортно с партньора му. Колкото и да е мил, добър, умен един човек, ако го няма привличането няма как да се получи връзката. Все пак тя има както психическа, така и физическа страна

Няма перфектни хора. Всички си имаме своите кусури. Просто трябва да намерим човека, за когото те не са от значение

--------------------------------------------------------

Град
    Варна, моретоо :)
    За мен външността не е определяща.
    хЪх...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    За мен външността не е определяща.
    Чуваш ли се?!
    http://smiah.net/images/gallery/HPIM02062.jpg
    Айде сега ми кажи, че не е...
    Като започнете да се правите на големи моралисти, говорите толкова небивали неща.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    За да имам връзка с някого трябва да съм сексуално привлечена от него. Ако го няма привличането значи сме само приятели. Не е нужно да е първи красавец, но да има излъчване, което на мен да ми хареса.

Съгласна.
    Аз мога и да тръгна с някой такъв, но какъв ще е смисъла?
    За мен е важно на мен да ми хареса и да ме привлече, не се влияя от мненията на приятели (които ако са истински приятели, между другото, няма да им пука как изглежда човека, с който ходиш, а по-скоро ще се интересуват дали се държи той добре с теб и т.н.)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Какво значи грозен? Няма грозни хора, има различни вкусове .. Заглавието ти ми звучи някак си комплексарско .. Разбира се, че ако първо не те привлече на външен вид, дори и да не е красавец/ца, поне да е чаровен човек .. но малко не на място е зададен въпроса, в смисъл не по правилния начин. . )
    ++

Това,което е красиво за един -не е задължително да се харесва на друг. Например синдрома : "хубавите момчета в повечето случаи ходят с грозни момичета" .. На тях явно им харесват и си ги обичат ... за това не е от значение... "Гаргата" за един,може да е "Принцеса" за друг.. Забелязвали ли сте например и на конкурсите по красота? Супер мн харесвате някой участник/участничка , но за 1во място избират съвсем друга ) .. За мен няма такова понятие като "грозен" и "красив"
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
    Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
    Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си