.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia

Малко инфо ?

Днеска се зачудих,че нещо интернета от дни не ми харесва....има ли програма или някакъв начин по който може да видя колко човека са свързани с руутера...по Wi-Fi път? Или няма такава възможност?

Да има начина - рутера твой ли е? Ако е ни кажи модела и марката!

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Да има начина - рутера твой ли е? Ако е ни кажи модела и марката!

Дам руутера е мой сега ще кажа и модела.Модела е TP-LINK а номера на модела е: TL-WR740N :}

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    я кажете става ли и за моя TP-LINK TL-WR34OGD :P
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Виждаш какъв ти е default gateway. След това пишеш в my computer \\192.168.0.1 - където цифрите са заместени с твоите от DG. Пишеш акаунт и парола, които под default са admin//admin. Би трябвало да ти излезе менюто на рутера. И след това на network или wireless не си спомням трябва да отидеш и ще ти изкара колко юзъра са свързани към рутера.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Виждаш какъв ти е default gateway. След това пишеш в my computer \\192.168.0.1 - където цифрите са заместени с твоите от DG. Пишеш акаунт и парола, които под default са admin//admin. Би трябвало да ти излезе менюто на рутера. И след това на network или wireless не си спомням трябва да отидеш и ще ти изкара колко юзъра са свързани към рутера.

Обаче има един голям проблем ...Руутера ми излиза под име Galin мисля,че и Username i Password беше сменена .. и не е admin/admin където идва и проблема ...може ли да видя къде са името и паролата или ...трябва прейнсталация на руутера?
    Love! And may God bless you all !!

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Обаче има един голям проблем ...Руутера ми излиза под име Galin мисля,че и Username i Password беше сменена .. и не е admin/admin където идва и проблема ...може ли да видя къде са името и паролата или ...трябва прейнсталация на руутера?
    Щом са сменени и ти не ги знаеш, няма как да ги разбереш! Решението е "Reset" на рутера от копчето намиращо се от задната страна, обаче ако не знаеш, как да си го настройш, а аз предполагам, че това е така по добре не пипай нищо!!!

>> Снимка на бутона за връщане към заводските настройки!!! <<

Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от galin4o0o
    Щом са сменени и ти не ги знаеш, няма как да ги разбереш! Решението е "Reset" на рутера от копчето намиращо се от задната страна, обаче ако не знаеш, как да си го настройш, а аз предполагам, че това е така по добре не пипай нищо!!!

>> Снимка на бутона за връщане към заводските настройки!!! <<

Не ме бърка да се мъча да го настроя ...а копчето го натисках и нищо не става.Нета си тръгва всеки път Както и да е друг път ще се мъча Поне разбрах как става :P
    Love! And may God bless you all !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си