Имам приятел от приблизително една година,с който живеен в различни градове. В последно време ми се струваше,че не се държи както преди,докато сме в един град-постоянно беше зает. В даден момент аз погледнах какво са си писали с едно момиче(знам,че не е правилно,но..!) и видях,че й е писал неща от типа на ''ако се съблечеш гола..'' или ''ще ме изпратиш до гарата ли-би било романтично''... Супер много се нараних,направих му сцена, а той ми каза,че имал право на лично пространство и така се базикал с някого. Аз му казах,че според мен няма нищо случайно,стана ми адски зле,питам се с какво ли не го удовлетворявам,опитвам се да му давам всичко.. сега не знам какво да направя.. обичам го истински,но може би само ще ме наранява.. Каза ми,че трябва да му имам повече доверие и че не ми е изневерявал,въпреки че е имал възможността. Другото странно е,че не ми дава да му пиша мили неща във фейсбуук. Не знам,супер объркана съм. Да го ''отстъпя'' на другото момиче,да го оставя сам или нищо да не правя..