- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер зле се почувствах :(((
Да зарибява няколко момиченца (от различни градове), за да може
- да не се срещнат двете никога и да не разберат една за друга
- да ви привиква когато си реши за секс
звучи доста удобно.
НЕ чети никакви други коментари след този! Това е правилният съвет,направи го !Първоначално написано от DarkTemplar
Can It All Be So Simple ?
Защо се изкарваш жертвичка ?! Така като пишеш,все едно си на 11-12 чесно .. ;х . Никва гордост нямаш,вземи са малко в ръце и спри да се самосъжаляваш,на него му е през к*ра за тебе а ти си тръгнала да се жалваш.Поогледай се малко за момчета,с сигурност има много, а че го обичаш и не можеш без него .. всеки го казва,пълно клише е тва.Първоначално написано от make_you_mine
А защо въобще трябва да си намира ново гадже? И сама ще й е добре.Първоначално написано от xinfamous
Драга, зарежи го наистина! Не измисляй нови и нови оправдания. Твърдиш, че е сложно да има връзка с другата, щом тя не е от неговия град - ами ти къде си? Стегни се малко и го скъсай. Няма да е лесно, но съм убедена, че ако го пожелаеш, ще успееш. И не се поддавай на молбите и обещанията му, ако има такива, сигурно ще се опита да те задържи - удобна си му... Тъжно, но факт.
Защо изобщо пускаш темата, след като едва ли не оспорваш всичко, което ти казват... Моето мнение не е по-различно от на останалите.
Въпреки всичко те разбирам, защото и аз съм имала връзка от разтояние, накрая разбрах, че е нямало смисъл да хабя толкова нерви и да правя толкова компромиси..
Блъскай си главата още като искаш, САМА трябва да разбереш, че няма смисъл и да спреш... Май квото и да ти кажем е излишно..
Може би трябва да спра да го търся..
Може би трябва да се научиш да уважаваш себе си. Той те разиграва както си иска, а ти му се оставяш доброволно. Не ти ли е поне малко обидно от лъжите му?
Пък и щом се заиграва с момиче, от твоя град, представи си какви ги върши като си замине.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Абе оставяй го
какво значи лично пространство? Не да изневеряваш нали?
И аз като хванах моя мъж в изневяра той ми каза че имал право в изневяра ама аз съм нямала право да му ровя в "ЛИЧНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО "![]()
Във връзка с това^Първоначално написано от teodorkaa
Нали знаеш..ние като изневериме сме курви.
Ама те да изневеряват..приема се за нещо нормално..
''Нали са мъже'' НЕиздържат и 2дни без да си задоволят кура..МОЖE,простено им е..пък и нали не влагали и чувства при изневярата...за това ни се качват на главите и мислят,че всичко им е простено.
Само не ми стана ясно защо тичаш след него?
Дори и да го обичаш , слагай на първо място себе си и семейството си (; !
Няма да се оставаш на някакъв "ВИП" на какъвто се прави (: !
Прави се малко на интересна и ти .. Той си прави квото иска ти тичах след него .. сорру ама така не се прави (:
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Занимава се с други момичета,колко по ясно трябва да бъде..със собствените си очи си го видяла,не бъди толкова наивна да му се връзваш на измислените лъжи..Доверие?Как може да иска това от теб,след като си прочела всичкоо..толкова са долни тия мъже,че не могат и да лъжат качествено,първо на този занаят да се научат,пак после да изневеряват..! ЕЙЙЙЙ ,много им се дразняя..![]()
![]()
![]()
Summer (h)
Никакъв смисъл няма да се занимаваш с него! И тва където ти го е казал за фейсбука 100% се е случило преди това, че си е писал с оная. Още тогава трябваше да загрееш, че си оставя вратички към други, жертвайки твоето желание за близост ! Демек не му пука за теб! И някой ден бъди сигурна, че ще се смееш на себе си за това как се чувстваш в момента !
Какво го мислиш? Спираш да му пишеш мило неща не само във фейсбук навсякъде... пълен игнор... ако те попита защо така или поне се заинтересува обясняваш му че му даваш личното пространство, което иска! Ако му стане гадно еми честито значи има чувства към теб карате се оправяте си проблемите и всичко е ок ако пък му е все тая да си хваща пътя...
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
Остави го, той НЕ те заслужава![]()
Не поддържай връзка с този човек, за да го забравиш по-лесно...Повярвай ми, получава се...Аз самата съм го пробвала![]()