.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Да зарибява няколко момиченца (от различни градове), за да може
    - да не се срещнат двете никога и да не разберат една за друга
    - да ви привиква когато си реши за секс
    звучи доста удобно.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Намери си ново гадже, от твоя град.
    НЕ чети никакви други коментари след този! Това е правилният съвет,направи го !
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Ами то тя също не е от неговия град,да не забравяме. Малко сложно да иска да има с нея нещо наистина.. а що се отнася до секса-ами ние се виждаме веднъж месечно примерно. И да искаме да сме по-отдадени и да има любов,е трудно. Да,аз го обикнах,но не знам за него.. Май ще си трая пак.. Просто без това се виждаме толкова рядко..не искам да отравям малкото,което имаме заедно..дори той да го е направил в даден момент..сякаш просто не трябва да ми пука толкова,но не мога...защото имам силни чувства..за него не зная.
    Защо се изкарваш жертвичка ?! Така като пишеш,все едно си на 11-12 чесно .. ;х . Никва гордост нямаш,вземи са малко в ръце и спри да се самосъжаляваш,на него му е през к*ра за тебе а ти си тръгнала да се жалваш.Поогледай се малко за момчета,с сигурност има много, а че го обичаш и не можеш без него .. всеки го казва,пълно клише е тва.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Намери си ново гадже, от твоя град.
    НЕ чети никакви други коментари след този! Това е правилният съвет,направи го !
    А защо въобще трябва да си намира ново гадже? И сама ще й е добре.
    Драга, зарежи го наистина! Не измисляй нови и нови оправдания. Твърдиш, че е сложно да има връзка с другата, щом тя не е от неговия град - ами ти къде си? Стегни се малко и го скъсай. Няма да е лесно, но съм убедена, че ако го пожелаеш, ще успееш. И не се поддавай на молбите и обещанията му, ако има такива, сигурно ще се опита да те задържи - удобна си му... Тъжно, но факт.

Супер фен Аватара на djipsito
    Защо изобщо пускаш темата, след като едва ли не оспорваш всичко, което ти казват... Моето мнение не е по-различно от на останалите.

Въпреки всичко те разбирам, защото и аз съм имала връзка от разтояние, накрая разбрах, че е нямало смисъл да хабя толкова нерви и да правя толкова компромиси..

Блъскай си главата още като искаш, САМА трябва да разбереш, че няма смисъл и да спреш... Май квото и да ти кажем е излишно..

Повече от фен
    Може би трябва да спра да го търся..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може би трябва да се научиш да уважаваш себе си. Той те разиграва както си иска, а ти му се оставяш доброволно. Не ти ли е поне малко обидно от лъжите му?

Пък и щом се заиграва с момиче, от твоя град, представи си какви ги върши като си замине.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е за теб,щом те кара да се чувстваш така.

Абе оставяй го
    какво значи лично пространство? Не да изневеряваш нали?
    И аз като хванах моя мъж в изневяра той ми каза че имал право в изневяра ама аз съм нямала право да му ровя в "ЛИЧНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО "

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teodorkaa
    Абе оставяй го
    какво значи лично пространство? Не да изневеряваш нали?
    И аз като хванах моя мъж в изневяра той ми каза че имал право в изневяра ама аз съм нямала право да му ровя в "ЛИЧНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО "
    Във връзка с това^
    Нали знаеш..ние като изневериме сме курви.
    Ама те да изневеряват..приема се за нещо нормално..
    ''Нали са мъже'' НЕиздържат и 2дни без да си задоволят кура..МОЖE,простено им е..пък и нали не влагали и чувства при изневярата...за това ни се качват на главите и мислят,че всичко им е простено.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Само не ми стана ясно защо тичаш след него?
    Дори и да го обичаш , слагай на първо място себе си и семейството си (; !
    Няма да се оставаш на някакъв "ВИП" на какъвто се прави (: !
    Прави се малко на интересна и ти .. Той си прави квото иска ти тичах след него .. сорру ама така не се прави (:
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Занимава се с други момичета,колко по ясно трябва да бъде..със собствените си очи си го видяла,не бъди толкова наивна да му се връзваш на измислените лъжи..Доверие?Как може да иска това от теб,след като си прочела всичкоо..толкова са долни тия мъже,че не могат и да лъжат качествено,първо на този занаят да се научат,пак после да изневеряват..! ЕЙЙЙЙ ,много им се дразняя..
    Summer (h)

Никакъв смисъл няма да се занимаваш с него! И тва където ти го е казал за фейсбука 100% се е случило преди това, че си е писал с оная. Още тогава трябваше да загрееш, че си оставя вратички към други, жертвайки твоето желание за близост ! Демек не му пука за теб! И някой ден бъди сигурна, че ще се смееш на себе си за това как се чувстваш в момента !

Какво го мислиш? Спираш да му пишеш мило неща не само във фейсбук навсякъде... пълен игнор... ако те попита защо така или поне се заинтересува обясняваш му че му даваш личното пространство, което иска! Ако му стане гадно еми честито значи има чувства към теб карате се оправяте си проблемите и всичко е ок ако пък му е все тая да си хваща пътя...
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

Град
    Каварна
    Остави го, той НЕ те заслужава

Не поддържай връзка с този човек, за да го забравиш по-лесно...Повярвай ми, получава се...Аз самата съм го пробвала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си