- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Искам да попитам нещо много странно нещо поне за мен..
Защо повечето жени(момичета), когато вече имат косми по интимните части от тялото(в предвид триъгълника) си оставят лентичка точно над вагината при бръснене![]()
Повечето не си оставят нито косъм, поне според моите наблюдения.
Welcome to the Jungle...
Не съм виждал всички, но не съм видял и малко(това няма значение)
Странно ми е защо го правят.(за красота ли, за възбуда ли, за самочувствие ли?)
Моите наблюдения са почти обратнитеПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Интересно, наистина има такива мъже, ами ако мъжът до теб иска и ти да имаш "Бразилска лентичка" би ли се съгласила на това?Първоначално написано от miminko
^Значи мацките, с които се занимаваш, са със съмнителна хигиена.![]()
Welcome to the Jungle...
Хитро. Повярвай имат си добра хигиена, надали Бразилката лентичка пречи на хигиенатаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
А на теб какво ти пречи?Първоначално написано от kaKvOzaShtO
![]()
Welcome to the Jungle...
Мен например това ме кефи![]()
![]()
Като откача, откачам!
На мен ми харесва повече с бразилска лентичка отколкото да е голо до кожа ... въпрос на вкус.
Странно ми е, не си падам много по космитеПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Ами намекни им да ги обръснат, поне като лягат с теб. Не ме питай как, ти си знаеш.
Welcome to the Jungle...
Аз лично,мразя да имам косми,освен на главата![]()
На всякъде съм гладка като лед.
Но на някой момичета им харесва..Въпрос на вкус.
За мен по женствено от това да си гладка,няма.
ами да принципно си е просто вид прическа, има и мн други варианти, а относно това за хигиената... аз също адски мразя косми (поне до преди около година). Вече не ми прави такова впечатление, защото на 2-3 пъти се уверих (по неприятния начин) че хигиената няма нищо общо с космите. Бил съм с момичета с окосмени триъгълници и въпреки, че това не ми харесваше ми беше много по-приятно от други случаи... просто хигиената е важна, когато мацката е чиста (както трябва да е for f*ck sake!!!) не ми пречи със или без косми е![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
Оле, хигиената няма нищо общо с космите, ама айде. Кво като някой няма косми, ако ще да не се е къпал 5 дена, автоматично си има хигиена сигурно. Охх, глупости, глупости. А и като ходих на гинеколог ми каза дори, че точно е много добре да имаш някакви.
Не говоря за напълно окосмение, ми просто да не си като гол охлюв.
А автора.. като не те кефи, пътя и тва е.. Много претенциозни станахте нещо, за теб като без грам косъм е идеалното, за други-не е.Не може ти да определяш как да се "носи" някоя.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Оставят си я може би, защото така им харесвамен лично не ми допада да имам косми там и махам всичко, за да е гладичкоо
![]()
Има нещо секси в тая лентичка според мен, въпреки че никога не съм си имала.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
веднъж си бях оставила,но си ми харесва повече без.А ти ,авторе, я кажи напълно обезкосмен ли си там долу,че мрънкаш? Много ти знае устата ама ако на тебе някоя мадама ти каже да си махнеш всичко сигурно ще биеш отбой.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...