- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заедно по навик.. или не? Познато ли ви е?
И аз съм бил на твоето място и нещата бяха абсолютно същите,всичко вървеше назад.Решихме да се разделим за седмица без да се чуваме,без да се виждаме,никакъв контакт.На 3-тия ден нещо почна да ме дразни в корема,постоянно си мислех как е,добре ли е и т.н.Сети се сама какво стана по нататък.
The time's for sobieski
Много добре помня ЛС-татаПървоначално написано от valdesbg
И да, случи се.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Имала съм две дълги връзки, ще поровя в нещата, които не искам и не мога да си спомня, ще е полезно.
Бях на 13, той на 20 . Бяхме заедно 2 години и 6 месеца. За това време той ми стана ясен като бял ден , но той познаваше около 15% от това, което виждаха близките ми в мен. Парадокса е , че съм много открит човек.
Исках да се разделя с него още към втората година, но две неща ме спираха. Беше ми жал и бях свикнала с него. Той все беше отхвърлен и недорабран от околните, късен пубертет си караше. Измисляше си и преувеличаваше много . Ама много. Ако му се е искало да напсува шефа - казва ми на мен , че го е напсувал и т.н.
Та, след цялата нелепщина , а и преди нея - аз си му кръшках, защото ме изтощаваше емоционално, въпреки, че си бях малко цербер с него.
Бяхме и мниого различни хора - той - колата, бирата с приятели, работи си нещо рандом , примерно общ работник.
Аз - яд ме е , когато някой пише тЕка , случЕй , абе - видимо неграмотно. Аз също греша много , но неговото е очевадно. Също така имах твърде много математика на седмица, приятелите ми и компанията ми - интелектуалци . Имах всяка година 6.00 , един път много се разтрои той заради това, защото се радвах на успеха си , а той се комплексираше. Както и да е. Различни бяхме.
На 16тия ми рожден ден се събрах с едно момче, с което нямахме разлики в интересите , разбиранията. В момента сме заедно от 1г. и 6 месеца. Веднага оставих дъртака и един друг новопоявил се, защото те само се съсипваха емоционално.
Имахме един период със сегашното ми същество, в който не изпитвах привличане към него, но отмина и сега всичко е чудесно. Когато и двамата гледат в бъдещето с един и същи поглед, когато плановете съвпадат - няма връзка по навик, има партньорство. Много здраво при това.
Надявам се и при вас да е подобно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...