- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възмутен
Гаджето ми се прибра преди малко, и беше възмутена. Била във пробна на магазин за бельо на графа (като се върне ще я питам за точния адрес), над която според нея имало камера.
Аз я успокоих че най-вероятно е било противопожарно устройство, но тя не е съгласна.
Според вас възможно ли е да са изнагляли тъпите воайори толкова много вече?
Случвало ли ви се е да забежелите камера над пробна или да имате чуството че има такава.
Всичко е възможно... зависи какъв е магазинът всъщност..
В пробните в които съм влизала никога не съм виждала камера.. или поне не съм се усетила, ако е имало такава..За напред ще съм по-внимателна.. лол
*сън*
Защо тука бе мен?
![]()
ако е било такова,пиши в разход![]()
Виждала съм охранителни камери в пробните на много магазини. Не знам до колко е законно, но нищо не може да се направи по въпроса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Може,пускаш жалба до Комисията за защита на личните данни..Първоначално написано от TheBeliever
Във всички магазини има камери...но чак в съблекалните![]()
Значи като пробвам бельо има опастност управителя да ми ви пуканката и дупито![]()
Ужас...вече ще меря на око..и ще копувам направо.
И жалбата ще бъде отхвърлена заради стикерите "Обектът е под видеонаблюдение" на входната врата, т.е "Предупредили сме Ви, сами си носите отговорност".Първоначално написано от MarkKnight
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пречи ли да се опита?Първоначално написано от TheBeliever
Според нея камерата е сложена така, че хваща и пробната.
Независимо дали е правилно или не. Според мен не е правилно, утре тоя запис като нищо ще се пръкне в нета.
И още нещо - предполагам, че не става въпрос за същия магазин, но ето какво открих по темата:
http://www.az-jenata.bg/article/1082...bez-da-znayat/
И аз не мисля че това че обекта е под видеонаблюдение е достатъчно да сложат камера над съблекалня. Има поне 100 други начина за защита на стоката им.Първоначално написано от MarkKnight