- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СРамно ли е
срамно ли е момиче да има косми по корема. Наближава лятото и ще ходя на море, а имам косми по корема,но не мисля да ги махам. Срамно ли е?
mahni gi!!otvrashtavashto e!
Mi kaji i kak de?
мда и аз тей мисля. махни ги щото е супер гнусно
ми как как ? косми не знайш ли как се махат? избор има - с еиплатор, със самобръсначка, с крем, с кот искаш е
Eee,nedeite taka ot4aivate momi4eto... vse pak ima kosmi i KOSmaci!
Nie ne mojem da precenim,ti sama si gi vijda6 i moje6 da re6i6
ako e nqkakvo muh4e,nedei - ne e grozno,no ako sa golqmi,gusti,tumni i za kapak dulgi... - nai-dobre s kola maska za da ne se sgastqt![]()
![]()
Космите по корема са яки! Кефят ме. Аз имам.
Здравей,мила.Ти сама решаваш,дали да махаш космите от корема си.Направи го за твой личен комфорт,а не от срах другите да не ти се присмиват нещо.Човек трябва да се гордее със тялото си и да обича външността си,а не да се срамува и да се крие.Не позволявай на някакви си косъмчетата там,да ти снижават смочувствието.Ако ще ти бъде по-добре,без тях просто ги епилирай,но в никакъв случай не ги бръсни,че ще стане,ужас.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми моа да ти кажа 4е в нашия клас по4ти си4ки имат и си се развявват с голите кореми . ако не си ли4ат не ги махаи ( мое мнение)
Мразя квито и да било косми освен косата... махам си ги абсулютно навсякъде.. дори и мъхчета... които се виждат малко пак ги махам, не ми харесват и искам да съм си гладка навсякъде!
За момиче е ужасно грозно да се виждат косми, особено по корема.
Ако са черни, изобщо не се поколебавай! Махай ги и не му мисли! Само те съветвам да не го правиш със самобърначка, че ще избият още по - гадни. С епилатора пробвай. Ще те боли,но ще си струва![]()
Ами гадничко е да имаш косми по корема. Можеш да отидеш на кола маска.
ne e sramno prosto vzemi edin epilator ili ako ne sa tolkova mnogo sys pinceti si gi mahni nmo da znaesh che ne e sramnoПървоначално написано от ...'
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
За жена - апсурд!
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
koe tochno e apsurd tova che ima kosmi li Chestno d ti kaja ne mislq che ne e normalno az lichno nqmam no edna moq fr ima i tq ne samo na korema a ima i mn po krakata i rycete ama mn i ne mislq che e tolkova zle ako se poddyrja nqma za kvo da se pritesnqvaПървоначално написано от D M X
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
за тфа място само кола маска...никфи кремчета самобръсначки и епилатори....освен ако не искаш да имаш брада по корема ,а не косми![]()
И аз имам. За мой късмет са малко, затова си ги махам с пинсета. Малко боли, но се съсредоточавам в стискането на пинсетата и в това, че ще убия поредния досаден косъм. Това правя и като си скубя веждите![]()
оххх...мило..не ги махаи, мен ли4но ме вьзбуждат.
Ако моми4ето е сладко и хубаво-не ми пре4ат космите.
Ако си сладка и хубава не го прави-4ули писанке![]()
![]()
![]()
mahni gi mnogo sa gadni az gi maham s epilator no ako nqma6 ne se pritesnqvai polvai lenti no ne ot obiknovenata studena maska stava mnogo kofti kupi si nqkakva po hubava nqma golqma razlika v cenata a i rabotata e po precizna 6te ostane6 po dovolna i v nikakav slu4ei ne gi mahai s krem to e edin vid vsqka6 gi brasne6
зависи какви са космите...ако са руси и едва забележими...не ти пре4и да ги зарежеш! аз мойте си ги махам само от време на време и то с епилатор...не е болезнено, така 4е не губиш, ако ги махнеш ;]
Коламаска... то няма значение каква де, ама има такива лентички за лице... според мен са пърфект за там![]()
Много е грозно да имаш косми там,особено ако си и личат!Мисля,че ще е по-добре да ги махнеш!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
абе, хора - добре ли сте? може само да ги изсветли, що и е да се тормози с кола-маска и тн? то на коремчето идеята е само да не си личат, така че няма смисъл да се измъчва. една боичка за коса в най-светлото русо ще е е достатъчна.
ne e vajno nie kakvo mislim,ako misli6 4e ti haresvat tvoite ne gi mahai
няма любов
Първоначално написано от Deus ex machina
![]()
![]()
![]()
да бе, дори и с платиненорусо пак ще се виждат, русите косми също са гнусни
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....