- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно!!
Правя секс от 3 месеца някъде.. но не мога да свърша аз съм момиче на 18 и имам сериозен приятел.. отначало ме болеше и си мислих,че след няколко пъти всичко ще е ок.. не ме боли.. нз къде е проблема . Отпускам се ... обичам го ... незнам иначе всичко е наред..![]()
![]()
Може просто удоволствието да не е достатъчно, за да свършиш. Може той да не достига Ж-точката ти, както викат..
Пробвайте пози, които ще ти помогнат да свършиш.
П/С. Приятел, който е експерт, ми беше казал, че не всяко момиче може да получава вагинален оргазъм.
Успех.![]()
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
Само ако е фригидна мисля, че. Смятай какъв експерт е твоя приятел. Тва, че не можеш да си наебеш качествено гаджето не значи, че не може да свършва.Първоначално написано от D0tty
Не го цитирам дословно, просто казвам най-общото от това, което ми беше разказвалПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Btw.. поклон пред др-Хаус![]()
![]()
---
За авторката! Пробвайте с тази поза: ти лягаш по гръб и си слагаш възглавница под кръста, гледай хубаво да я наместиш. Ако и тогава не успееш да получиш оргазъм, значи удоволствието не е достатъчно.![]()
And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!
мерси за отговорите ще пробваме тази поза.. надявам се да се получи
Първоначално написано от MarkKnight
И какво на момичетата и е гадно,че не може да свършват...на тебе хубаво ли ще ти е ако не можеш а ?)))))))
![]()
![]()
Love! And may God bless you all !!
Сменяйте повечко пози да откриеш как ще ти е най-много кеф. Аз обичам нещо като мисионерската, ама той да е седнал (не да е легнал върху мен).
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
да продължи с пръсти или с език докъто свършиш и се отпусни ,ако си под стрес или се притесняваш също шанса да свършиш е малък
love is gone!
+1 съгласенПървоначално написано от marti93
отнOво рOл и всичкO излиза извън кOнтрOл !
-
НЕ може нации напиващи се с бира, да дават акъл на нации изтрезняващи с бира!
както казаха по-горе, разнообразявайте позите, да ти прави френска и малко пръстчета![]()