.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Странно!!

Странно!!

Правя секс от 3 месеца някъде.. но не мога да свърша аз съм момиче на 18 и имам сериозен приятел.. отначало ме болеше и си мислих,че след няколко пъти всичко ще е ок.. не ме боли.. нз къде е проблема . Отпускам се ... обичам го ... незнам иначе всичко е наред..

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Може просто удоволствието да не е достатъчно, за да свършиш. Може той да не достига Ж-точката ти, както викат..
    Пробвайте пози, които ще ти помогнат да свършиш.

П/С. Приятел, който е експерт, ми беше казал, че не всяко момиче може да получава вагинален оргазъм.

Успех.
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

Цитирай Първоначално написано от D0tty
    П/С. Приятел, който е експерт, ми беше казал, че не всяко момиче може да получава вагинален оргазъм.
    Само ако е фригидна мисля, че. Смятай какъв експерт е твоя приятел. Тва, че не можеш да си наебеш качествено гаджето не значи, че не може да свършва.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    чета такава тема за 3ти път тая седмица..

Фен Аватара на D0tty
    Град
    At The World's End
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от D0tty
    Само ако е фригидна мисля, че. Смятай какъв експерт е твоя приятел. Тва, че не можеш да си наебеш качествено гаджето не значи, че не може да свършва.
    Не го цитирам дословно, просто казвам най-общото от това, което ми беше разказвал
    Btw.. поклон пред др-Хаус

---
    За авторката! Пробвайте с тази поза: ти лягаш по гръб и си слагаш възглавница под кръста, гледай хубаво да я наместиш. Ако и тогава не успееш да получиш оргазъм, значи удоволствието не е достатъчно.
    And then i fell apart... BUT GOT BACK UP AGAIN!

мерси за отговорите ще пробваме тази поза.. надявам се да се получи

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    чета такава тема за 3ти път тая седмица..

И какво на момичетата и е гадно,че не може да свършват...на тебе хубаво ли ще ти е ако не можеш а ?)))))))
    Love! And may God bless you all !!

Град
    Варна
    Сменяйте повечко пози да откриеш как ще ти е най-много кеф. Аз обичам нещо като мисионерската, ама той да е седнал (не да е легнал върху мен).
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Голям фен
    да продължи с пръсти или с език докъто свършиш и се отпусни ,ако си под стрес или се притесняваш също шанса да свършиш е малък
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от marti93
    да продължи с пръсти или с език докъто свършиш и се отпусни ,ако си под стрес или се притесняваш също шанса да свършиш е малък
    +1 съгласен
    отнOво рOл и всичкO излиза извън кOнтрOл !
    -
    НЕ може нации напиващи се с бира, да дават акъл на нации изтрезняващи с бира!

както казаха по-горе, разнообразявайте позите, да ти прави френска и малко пръстчета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си