- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- я кажете
Ей незнам как точно да задам въпросът .Как момчетата се правят на мъжкарчета за да се покажат пред момичето? Защото на мен ми се случи подобно нещо макар ,че не ми е за 1ви път но да попитам може да науча нещо ново : например ако момчето псува удря блъска прави се на мъжимали нещо вярно ако някой знае нещо интересно да пише . Дано сте ме разбрали какво искам да ви питам
![]()
Това за мъжкарчетата са пълни глупости.Всяко момиче има определен тип момчета които харесва... някой си падат по по-... нежните
Винаги съм оставала с впечатлението, че тоя тип момчета забиват само лесни момичета.. дето им се хвърлят на врата като ги видят кви са грубияни.
Не мисля,че на някое нормално момиче би и харесало момче,което псува за да я свали,да удря да блъска и да се прави на мъж .. по точно обратното-би трябвало да е нежен и внимателенПървоначално написано от keti1000
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Не харесвам такъв тип момчета. А и както казаха преди мен, такива момчета, са харесвани, само от леки момичета.![]()
Big or small, lies are lies !
Мъжът винаги трябва да си е мъж. Да излъчва сила, грубост [не грубиянство], да покорява... Ама на някои мъже разбиранията им за тези неща са малко изкривени. Тъй че и пред компания само от мъже, той пак ще ги прави същите неща, защото има нужда да чувства, че има надмощие и контрол над хората и ситуацията.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Това не го има само при момчетат, повярвай ми.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Да си мъжкар, означава да се бориш за това кеото искаш. Как няма значение. Опитваш се да имитираш симптомите, не причините, за това не става.
За мен много по-голямо мъжкарство е да говориш свободно с някоя, да ти стиска да й говориш мръсотии, и да правиш неща, с които не е свикнала. Да биеш стени, да крещиш кат див селянин за да впечатлиш някоя е смешна раота... избиване на някви комплекси и първичен инстинкт на малоумните.
Примерите са безброй. Най-видният е Андреа и Кобрата. Пичът е най-здравото копеле в Европа. Висок, не е грозен, пари има, и няква смешна, грозна и изкуствена овца го прави да си бара ушите.
Temet Nosce
벨야카
хахахаха. Евала, това е истината.Първоначално написано от umri
![]()
Общо взето да се правиш на палячо не е оферта.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Зависи ти самата какво разбираш под "мъжкарството".. И все пак всеки мъж си е мъж,може от време на време да е груб,но също така и мил.. Това им е в кръвта..
И все пак не би ми харесало това да се опитва да ме сваля с някакви си псувни и тем подобни.. Но като се замисля никога не съм ставала свидетел на такова нещо.. Даже се замислих дали въобще има такъв тип момчета..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми той и пуякът се ежи, когато наоколо има женска.
Естествен инстинкт за чифтосване![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last