- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение за.............
Не знам как се самонавих да пиша в форума за това...но просто искам да споделя с някои (не че нямам приятелки,но не на всеки мога да кажа) и да чуя съвети.И така аз съм на 20 години и имам приятел от 5 години.Всичко беше чудесно...но от близо година нещата не въврят.Започнахме всеки ден да се караме за какво ли не.Аз дори не искам да правя секс с него...просто нямам желание.За тези 5 години аз никога не му бях изневерявала,а той на мен не знам.... И преди 3 месеца се запознах с един мъж...Случаино се запознахме,аз бях с мои приятели в едно заведение и той доиде с един негов приятел и седнаха на нашата маса (имаме общи приятели).И така..запознахме се...допаднахме си....за пръв път от доста време се чувствах спокойна...След тази вечер започнахме да се виждаме,да пием кафе..и на 5 среща той ме целуна.И вече 3 месеца сме "заедно".Той е на 29години,а приятелят ми на 25.беше минал месец от както се виждаме и той ми каза че е женен и има дете....Аз неможех да повярвам че е истина...онзи момент беше ужасенНо неможах да го оставя,не се виждахме 3-4 дни,толкова издържах без него.Неговия брак не върви....И аз не зная какво да правя.От една страна приятеля ми,които не искам да нараня,въпреки всичко,а от друга страна този мъж,които ме побърка за 3 месеца...но пък не искам да съм причината за развод между него и жена му.Да брака им не върви от години,но има и дете,което няма вина за нищо...Какво да правя??? Моля ви не ме упреквайте...несъм и предполагала че може да ми се случи такова нещо...
Най-разумното нещо, което можеш да направиш е да оставиш и двамата.
Ти явно не обичаш приятеля си. Няма смисъл да продължаваш да го заблуждаваш в противното. Дай му шанс да си намери щастието другаде.
Относно другия мъж - не мога да си представя що за момиче би поддържало връзка с женен мъж с дете. Ако имаше малко себеуважение и морал щеше да прекратиш отношенията си с него в момента, в който си разбрала за семейното му положение. И "брака им не върви" е най-стария номер в книгата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Просто се влюбих в него.......... не можах да прекратя взаимоотношенията ни...и аз на твое място (да чета това написано от някои друг) щях да се възмутя много...но когато се случи е различно.... не ме съди..
Когато се случи трябва да прецениш дали принципите ти са на мястото си.
Ти не си ли бил влюбен ??? Понякога това е по силно от принципите и разума.......
Благодаря ти за мнениетоПървоначално написано от GD
![]()
Съгласна съм с останалите. Наистина трябва да останеш сама. От една страна е приятелят ти, който ти лъжеш. Това никак, ама никак не е хубаво. От друга е жененият мъж. Помисли за семейството му, за жена му, за детенцето му. Нито единият, нито другият са подходящи за теб. Намери си трети.
Животът е адът описан в Библията!
Няма смисъл да си с приятеля ти, то е ясно. Може би сте свикнали заедно, но ако няма любов защо да си с него?
Относно любовника(надявам се не се обиждаш, че го наричам така) той говорил ли е за бъдещето? Мисли ли да спасява брака си или напротив? Той какво мисли за вашата връзка?
Аз лично те подкрепям, защото знам колко силни може да са чувствата. А такива неща се случват всеки ден. Според мен на първо място се освободи от напрежението да лъжеш приятеля си, защото съм сигурна, че и това ти личи. Просто прекрати поне тази история..
Именно защото е още само влюбване трябва да се стегнеш и да сложиш край преди да се усложнят нещата. Не те ли гризе съвестта при мисълта, че разбиваш семейство?
А и само си представи що за мъж ще си гледа кефа с младото гадже, докато у дома го чака съпруга с дете. След някоя друга годинка ти може да си от другата страна. Тогава дали ще оправдаеш "влюбването" на неверния си съпруг?
И в цялата тази картинка къде остава приятеля ти?
Искам само да вмъкна, че са двама в тази връзка. И той разбира семейството сиВсе пак яко не беше тя можеше да му се случи с друга. И двамата са отговорни за постъпките си.Затова трябва да се премери доколко си заслужава тази връзка и дали има бъдеще и то стабилно бъдеще, защото ако е влюбване и изживяване за няколко седмици и месеци(без да обмисляте бъдещето си заедно) няма смисъл.
Да, двама са. Да, той е в пъти по-виновен от нея за създалата се ситуация. Но тъй като тя е пуснала темата коментарите ми са насочени към нея.
Той е женен с дете...ти си млада...обичате се....тука ще има My Bloody Valentine ..
This is my fight, everyone's got one !
Поне не лъжи сегашния ти приятел....Кво ти е виновен той... Раздели се с него, не се чукай със семейния мъж зад гърба му.. Бахти хората има. Моля се, никога да не срещна човек като теб. Съжалявам, че съм толкова груб, но заради егоизма си ще нараниш много хора. За мен това, което правиш е долно. Не ми говори за любов, като очевидно не знаеш какво е това.
За мъжа няма да коментирам.. краля на боклуците....има дете бахти... както и да е...
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Май ще е най-добре колкото и да си привикнала към този 29-годишен мъж да го оставиш,има дете има и брак,дори и да не вървиА за твоя приятел-5 години са много време..помисли си хубаво дали найстина сте се изчерпали
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Като за начало се постави на мястото на жена му.ОК - може би има вина,щом е допуснала да се стигне до тук,но това е друг въпрос.Дори и бракът им да не върви,не си ти човекът,който ще определя продължението на взаимоотношенията им.Сигурно щеше да ти е много приятно да си на нейно място!
На приятеля ти,едва ли ще е му е много хубаво,като научи,нали?
Влюбена си?Колко може да си била влюбена в първия месец,когато ти го е казал?Щом той е бил достатъчно глупав,за да за*бе семейството си,поне ти е трябвало да се усетиш и да прекратиш историйката.Ноо,не! - и ти не си по-умна,защото за пет години все някакви чувства е имало в приятеля ти и не е редно да постъпваш така,като искаш да не си с него,ами кажи му!Намери си някой,необвързан и си 6Толкова ли е приятно да свириш втора цигулка?Или може би ти е обещал дворци и неземно щастие??
Заради една авантюра нараняваш не един човек.
Ами аз мога да ти кажа как изглежда от страната на детето .. в подобно положение съм и не искам да те упреквам,при теб е по-различно,не си знаела,но се пак ако искаш го прочети![]()
Баща ми има любовница от 4 месеца ..(откакто майка ми разбра) от тогава само проблеми.. бях изпаднала в нервна криза и повярвай ми,ако имат и те отделни проблеми детето ще го преживее много лошо,но в позицията в която си ти и да искаш НЕ можеш да помогнеш,детето ще те ненавижда,доста време(е разбира се има и случаи,в които се разбира и с втората майка,но това са редки случаи,защото просто в тази възраст до 18 години някъде не виждат в друг вината и трудно ще те приеме)..а и жената е също важен фактор.. но много зависи от самата ваша връзка (истинска ли е),ако наистина искаш да си с него можеш да направиш много неща,които малко поне да смекчат обстоятелствата,но не можеш да оправиш нещата,а проблемите,които от преди това са си били в семейството им още повече![]()
[quote="TheBeliever"]Най-разумното нещо, което можеш да направиш е да оставиш и двамата. [quote]
Абсолютно съгласна.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Да говори ми за бъдещето и иска да сме заедно.Аз не съм причината той да иска да се разведе...Това е станало много преди аз да се запозная с него.Проблемът е че немогат да се разберат с жена му за попечителството на детето.Просто заради мен иска да забърза нещата.Първоначално написано от cyclops
Любовта замъглява сетивата.
Дай си сметка, че след като може с чиста съвест да си легне с друго момиче, докато все още е женен, то тогава какво би го спряло да си легне с трета, докато "ходи" с теб?
В смисъл такъв... няма как изобщо някога да си сигурна дали нещата между него и жена му наистина не вървят. Повярвай ми, има мъже (и жени, междувпрочем), които доста успешно лъжат, а когато насреща жената(или мъжът) е влюбена, тогава просто няма как да разбереш.
Да, сигурно не ти се иска да вярваш, че може би бракът му си върви много добре и ти си просто временно развлечение, докато. Но си помисли върху тази гледна точка. Не твърдя, че така стоят нещата, но нима можеш да си 100% убедена, че той не те лъже така, както вероятно лъже жена си.
А за приятеля ти... просто се раздели с него. Пет години са много време и му дължиш поне уважението да не го лъжеш и да си с друг едновременно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Всички сте прави за приятеля ми... аз съм се опитвала много пъти да сложа край на всичко,но не се получава.Той не иска това да се случи а според мен той също не ме обича вече.Всичко е само навик...... А за тези които казаха по горе "може ти да си на мястото на жена му след време" не мислите ли че това може да се случи на всички??? Или има такива,които са застраховани и знаят че не би им се случило ?
Повярвай ми не ми е приятно да съм в тази позиция......... Неговата грешка е че се е оженил много млад..бил е на 21....а за детенцето му.....то е на 6........Първоначално написано от xixixixi
Остави и двамата. Не бъди с приятеля си от съжаление, а му позволи да те преживее и да открие отново своето щастие, защото в момента губиш времето му. Остави и другия мъж да разреши проблемите си, които има в брака. Колкото и да имаш чувства към него, по-добре мисли разумно.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Всички сме били влюбени, но когато попаднеш в такава ситуация, както каза TheBeliever, трябва да видиш дали принципите са ти на място и дали изобщо ги имаш. Разбираемо е, че си хлътнала по 29-годишния, но щом си има съпруга и дете не трябва да се намесваш там. Когато ти е казал, че брака им не върви защо не го попита "А защо не си се развел до сега като не ви вървят нещата?" да видиш как щеше да започне да меца... Всичките се оправдават с това, че брака им не върви, но същност колко са тези, които са сложили край? Колкото и да ти е турдно най-доброто, което можеш да направиш е да му кажеш, че не искаш да си имаш вземане-даване със семеен мъж и че е под достойнството ти. В началото ще ти е кофти докато отвикнеш, но с времето всичко минава.
А колкото до сегашния ти приятел - раздели се и с него. Още като прочетох "дори нямам желание да правя секс с него" и ми стана ясно за какво иде реч. Щом не те привлича и не се чувстваш щастлива с него се разделете, защото тук не става дума само за теб, а и за него. Първо, че го лъжеш зад гърба му, което е много гадно и долно при положение, че сте заедно от 5 години и второ, че не се чувстваш ок с него, а го залъгваш, че всичко е наред. Така връзката ви се задълбочава още повече и човека може да си прави планове за по-сериозни неща, които сама се досещаш, че няма да станат реалност.
Затова най-добре ги отпиши и двамата и си намери някой (неженен по възможност), който да те прави щастлива и да ти е добре с него.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Била съм в твоята ситуация... и аз в началото не знаех и грешката ми беше, че когато разбрах, му казах той да реши какво правим оттук нататък (разликата беше, че сме от различни държави и беше ясно, че няма да сме заедно задълго). слушала съм обяснения колко е влюбен в мен, колко е различна жена му, как нещата между тях не вървят, носеше ми цветя, обръщаше ми внимание, представям си и при теб ситуацията каква е. когато замина, продължихме да се чуваме по скайп - предълга агония, дори ме запозна с жена си, като зад гърба й ми пращаше целувки и сърца. това преля чашата, да ти кажа. в момента, в който осъзнаеш, как такъв мъж може да манипулира и откровено лъже някого, с когото има ДЕТЕ, ти става противно и обидно, че си се оставил да попаднеш в такава ситуация. каквато и да е, жената не заслужава такова отношение. ако не се разбират, да се разделят, но НЕ заради трети човек... и когато мъжът е страхливец, който изпитва "псевдо" отговорност към семейството си, като едновременно с това прави мили очи на любовницата си, това е повече от долно и грозно...
боли, кофти е, но е по-добре да се откажеш и от двамата и да намериш друг който да те прави щастлива и да е само твой...
Too much energy, too little time...