Не знам как се самонавих да пиша в форума за това...но просто искам да споделя с някои (не че нямам приятелки,но не на всеки мога да кажа) и да чуя съвети.И така аз съм на 20 години и имам приятел от 5 години.Всичко беше чудесно...но от близо година нещата не въврят.Започнахме всеки ден да се караме за какво ли не.Аз дори не искам да правя секс с него...просто нямам желание.За тези 5 години аз никога не му бях изневерявала,а той на мен не знам.... И преди 3 месеца се запознах с един мъж...Случаино се запознахме,аз бях с мои приятели в едно заведение и той доиде с един негов приятел и седнаха на нашата маса (имаме общи приятели).И така..запознахме се...допаднахме си....за пръв път от доста време се чувствах спокойна...След тази вечер започнахме да се виждаме,да пием кафе..и на 5 среща той ме целуна.И вече 3 месеца сме "заедно".Той е на 29години,а приятелят ми на 25.беше минал месец от както се виждаме и той ми каза че е женен и има дете....Аз неможех да повярвам че е истина...онзи момент беше ужасен Но неможах да го оставя,не се виждахме 3-4 дни,толкова издържах без него.Неговия брак не върви....И аз не зная какво да правя.От една страна приятеля ми,които не искам да нараня,въпреки всичко,а от друга страна този мъж,които ме побърка за 3 месеца...но пък не искам да съм причината за развод между него и жена му.Да брака им не върви от години,но има и дете,което няма вина за нищо...Какво да правя??? Моля ви не ме упреквайте...несъм и предполагала че може да ми се случи такова нещо...