- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнение за.............
Разплака ме.......Първоначално написано от Aubergene
Искрено съжалявам за това,което ти се е случило....
Накара ме да се замисля че и той може би е такъв...но не искам да вярвам че обича жена си..
![]()
Имаш връзка,която не върви от доста време.Но това не означава,че трябва да си хващащ друг.Била си с него толкова години и нямаш право да му причиняваш това.Забрави за 29-годишния,той е женен и има дете.Дори и да не върви бракът му това може да се промени.А евентуален развод също не те устройва.Не ми се вярва да ти се гледа дете.Що се отнася до приятелят ти-не го заслужаваш.След 5-годишна връзка поне можеше да му признае,че вече не го обичаш,а не да тичаш при другия.
соред мен ти трябват 2 шамара - за да се осъзнаеш , къде се намираш (20 годишна , да не може да разсъждава логично)
Раздели се с приятеля си. А за новата "любов" няма да кажа нищо- ще 'земат да ми лепнат някой бан.
П.С. Наистина ли си на 20? Сигурна ли си, че не си на 15-16? 'Щото си много....... незряла.
Да наистина съм на 20 и не съм незряла.............Първоначално написано от frozendeath
Виж андреа .. според мене ще бъде най-добре да останеш за известно време сама със себе си.. ти си определи колко дълго да е това и помисли хубаво дали да останеш със женения мъж или не.. според мен това е въпроса, така като гледам ти вече си зачеркнала сегашния си или бившия не знам как го водиш вече.. Разбирам те какво е да си влюбен в неправилния човек колкото и страхотен да е той повярвай ми знам какво е ! Но нали знаеш, че в живота често се влюбваш и разлюбваш така, че ти си прецени няма да ти казвам как е най-добре за тебе защото не знам изцяло колко дълбоко са засегнати чувствата ти.. Ако мислиш, че си готова да живееш с него дълго и занапред можеш да мислиш как да останеш с него, но ако е просто за развлечение (в което се съмнявам ти сама си каза, че си влюбена в него) не се занимавай.. Защото знаеш колко е сложна ситуацията и аз наистина се шокирах в първия момент .. та ти си само на 20 години живота тепърва предстой за теб.. струва ли си да се задълбочаваш в нещо което е непоносимо трудно ? Ти си решаваш аз само си изказвам мнението !
твоята болка днес, е твоята сила утре
Andrez благодаря ти за мнението........ Да ти си много прав,живота е пред мен.....Наистина съм много влюбена,но пък и не бих искала цял живот да живея с огризения....Не знам какво да правя![]()
Той няма да остави детето и жена си сигурно щом не го е направил до сега остави го,а относно приятелят ти виж какво можеш да оправиш може да се събуди пак някое чувство и да си останеш с него или го остави да бъде щастлив.![]()
Не съм прочела предишните мнения може да повторя някои,но те съветвам да не слушаш тези моралисти.Сърцето не избира в кой да се влюби.Ако този мъж иска да е с теб то нека не лъже жена си,както и ти трябва да кажеш истината на приятеля си,и си бъдете заедно.Гледай себе си,бъди щастлива не се съобразявай с другите...
Все някога тоя мъж ще си намери друга, дали ще си ти или някоя друга няма значение. (А това, че тя може да е на мястото на жена му, - НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ИЗНЕВЯРА.. всеки е човек и всеки може да го направи) Рискувай. Нищо няма да загубиш освен приятеля си към който вече си безразлична. Много мразя някой да казва да се съобразяваш с други ( в случая жена му, и детето му) връзката и не върви, какво те бърка тебе - ти няма да си причината за раздялата им. Влюбена си, това е. Никой не може да го промени, кажи на приятеля си каквото трябва, и си заживявай с 29-годишния. Това е сърце не може да му се заповядва !!!
Аз съм момиче.
Бутам врати, на които пише с големи букви ДРЪПНИ!
Започвам да се смея още повече,
докато обяснявам на какво съм се смяла до сега.
Влизам в стаята и забравям какво съм искала от там.
Казвам, че историята е дълга, когато всъщност не е.
Влюбвам се прекалено бързо и прекалено силно.
Да, момиче съм.
Но съм много повече от това, което виждаш.!!!
Моралисти сме били. Може да сме реалисти, знае ли се?Първоначално написано от shugababe112
![]()
Може той да я върти на пръста си със сладки приказки за съвместен живот и намерение за развод, проблеми с попечителството и прочие, а законната му съпруга да е в неведение за тези негови намерения.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може,затова нека той говори с жена си и когато тя знае истината могат да бъдат заедноПървоначално написано от kalpazanka
Това съм и написала.
^Малко си наивна.![]()
Без лоши чувства го казвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да така е !!!!!!!!!!!!! Не мога да заповядвам на сърцето сиПървоначално написано от shugababe112
![]()
И аз бях написала същото..... "...... А за тези които казаха по горе "може ти да си на мястото на жена му след време" не мислите ли че това може да се случи на всички??? Или има такива,които са застраховани и знаят че не би им се случило ? " Но никои нищо не каза.......Явно осъсзават че можа да се случи на всеки,но никои не го признава....... А на теб ти благодаря за хубавите думи....Първоначално написано от bbubkaa
![]()
Но можеш да ръководиш постъпките си.Първоначално написано от andreaaaaa
Както и да е, на теб явно не ти пука за последствията от твоето "влюбване". Толкова си заслепена, че даже не обмисляш варианта женения да те върти на пръста си. Бих казала - живота си е твой, разбивай си го. Но в случая ти се бъркаш в живота на, вероятно нищо неподозиращи, хора.
И в последен опит да те накарам да се замислиш - подали ли да документи за развод? Ако наистина са имали намерение да се разделят щяха да са направили някакви стъпки към раздяла, нали? Той у тях ли живее? В едно легло с жена си ли спи? Замисли се над тези неща и не се доверявай толкова лесно на празни приказки.
Edit: Относно толкова наивното "може да се случи на всички, никой не е застрахован". Да, застраховани няма. Но е в пъти по-вероятно да изневери някой, който вече го е правил и преди. Шансът да изневери някой, който винаги е бил верен, е по-малък от този, да ти изневери мъж, зарязал жена и дете. На теория може всички да са еднакви, но действията им ги отличават един от друг. И действията на твоя възлюбен показват един неверен мъж, който с лека ръка захвърля брака си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз не съм се доверила сляпо на този човек както си мислиш.... Той не живее с жена си..не спи с нея в едно легло и не ме е излъгал за семеините си проблеми... А за изневярата...еднакъв шанс има при всички мъже според мен..Първоначално написано от TheBeliever
Искам само да кажа че сега съм с този мъж...разведе се с жена му... живеем заедно и сме щастливи..... Всички,които ми казваха че е грешка..... в грешка бяхте вие. Благодаря на всички,които ме подкрепиха и ме разбраха![]()