Била съм в твоята ситуация... и аз в началото не знаех и грешката ми беше, че когато разбрах, му казах той да реши какво правим оттук нататък (разликата беше, че сме от различни държави и беше ясно, че няма да сме заедно задълго). слушала съм обяснения колко е влюбен в мен, колко е различна жена му, как нещата между тях не вървят, носеше ми цветя, обръщаше ми внимание, представям си и при теб ситуацията каква е. когато замина, продължихме да се чуваме по скайп - предълга агония, дори ме запозна с жена си, като зад гърба й ми пращаше целувки и сърца. това преля чашата, да ти кажа. в момента, в който осъзнаеш, как такъв мъж може да манипулира и откровено лъже някого, с когото има ДЕТЕ, ти става противно и обидно, че си се оставил да попаднеш в такава ситуация. каквато и да е, жената не заслужава такова отношение. ако не се разбират, да се разделят, но НЕ заради трети човек... и когато мъжът е страхливец, който изпитва "псевдо" отговорност към семейството си, като едновременно с това прави мили очи на любовницата си, това е повече от долно и грозно...
боли, кофти е, но е по-добре да се откажеш и от двамата и да намериш друг който да те прави щастлива и да е само твой...