.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Bumpits

Повече от фен Аватара на evilgirl95

Bumpits

Някой знае ли къде в сливен мога да си намеря този продукт
    http://www.kosa-bg.com/product.php?P...VariantID=3518
    много искам да си го купя или може само ако си го поръчам.. някой знае ли?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    (1) грозничкo седи, въпреки че явно не ти пука
    (2) едва ли го има някъде в някой магазин + това не си уточнила от кой град си..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    не знам откъде може да го вземеш... не съм от Сливен

иначе омг... само според мен ли ще стои смешно? :/
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    във aukro гледах такива вчера порови се и ще ги намериш
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Защо да изглежда грозно при условие,че даже не се вижда и няма нужда от гадното топиране ? Всъщност и на мен много ми харесва и мисля да го потърся и в моя град.Изглежда ми много удобно.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Защо да изглежда грозно при условие,че даже не се вижда и няма нужда от гадното топиране ? Всъщност и на мен много ми харесва и мисля да го потърся и в моя град.Изглежда ми много удобно.
    и според мен няма да седи грозно, все пак ако си го сложиш както трябва- то не се вижда
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    еднас приятелка има...за да го гложиш и да седи мирно пак трябва да се топира.по-малко но иначе аз пробвах да си го сложа на сресана коса и то само падаше.плюс това косата ми не е много гъста и то личеше...иначе на нея й седеше добре но тя предварително се топираше и го наместваше...така де първите 2 3 дена...сега го е зарязала в някой шкаф..и аз бях много надъхана да си зема ама 1 че незнам къде освен в нета ги продават 2 е много скъпо 3 не е удобно трябва да седиш като водеща на новините или да го наместваш само....ако си нормален човек който не успява да го сложи както трябва ли незнам...може и някои да успяват
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Първо уточнила съм от кой град съм и второ съм съгласна с момичетата които го храсеват. Според мен и да трябва да се потопираш малко не е проблем, но ми писна след като си среша косата да ми падат по тон косми от това топирване.. а и аз нямам проблем с рядката коса, така че ако го намеря няма да се замисля

Само да не се опита да те докосне някой (най-вече мъжко) по косата...Ще изпадне в шок и ужас какво напипва, после иди му обяснявай

Голям фен Аватара на daru6a1
    Мацка , ходила ли си до козметичния магазин в центъра срещу часовника ..[ в едно "тунелче" ако се сещаш ;d] Там има много такива нещица .. Ако искаш попитай там .. Може да ти помогне или да те посъветва нещо .. Ако ли не , поръчай си го от някое сайтче :P

И не съм съгласна с повечето момичета , които казаха че стои грозно , тъй като то дори не се вижда :/

Супер фен Аватара на girl91
    Ти не погледна ли, че в сайта пише, че имат магазин в Сливен? Адрес и телефон - Цар Освободител 23 , тел. 0885856731 (до Кълбото)

Още преди да се появят в България си ги поръчах. Според мен не може да се закрепят хубаво, косата трудно покрива самата приставка(поне при мен беше така). Не съм си и помисляла да изляза навън с това нещо на главата.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    не знам откъде може да го вземеш... не съм от Сливен

иначе омг... само според мен ли ще стои смешно? :/
    и според мен няма да стои добре, тъй като никога нещата не са както картинката/снимката :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Не съм видяла наистина, че има магазин и в Сливен! Благодаря на тези които ми отговориха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си