- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Термозащитен спрей за коса на Syoss
Някой ползва ли такъв спрей за защита на косата при изправяне и доволни ли сте?И на Syoss добър ли е,или има е по-добър продукт от този,но ако може да ми предложите някъв,но да не е повече от 10-12лв.
![]()
Майка ми го купи и за мое голямо учудване излезе добър. Не знам колко предпазва, но косата ми се запазва почти идеално права.
А колко пари горе-долу е ? В петък или събота ще излизам на пазар и трябва да си купя. Също така се чудя кой е по добър - този на Syoss или розовото на Loreal..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Доста добър --Абе хора четох в един сайт ,че ако една от първите пет съставки на продукта за изправяне ...спомага за по-бързо начупване ?! Наистина има ли нещо такова![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Първоначално написано от FuckingFreak
Аз си го взех преди 2-3 месеца от Кауфланд за около 5 лева ... доволна съм много
В ДМ-а го гледах и беше около 8лв.А вие как го нанасяте,щото до сега такъв продукт не съм ползвала?!
Ами то си пише на флакона - ако косата ти е мокра я пръскаш и сушиш със сешоара, ако е суха - пръскаш, изчакваш малко да изсъхне и тогава се изправяш/къдриш..
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Имам го , не го използвам вече постоянно , но като го използвах постоянно бях останала доволнасега го използвам от време на време .. особено ,когато е гадно времето се пръскам с него и ми се запазва косата
Взех си го за 5-6лв.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
аз го имам и съм доволна![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
На мен ми трябва повече за начупване тоест да го нанасям преди сешоар...искам да попитам има ли някакъв специфичен аромат и неприятен ли е..тъй като до сега какви ли не термозащитни продукти съм ползвала но повечето имат силен натрапчив аромат който в комбинация с нещо друго придава тежка миризма на косата..
Лично аз не,но и на мен една приятелка мн ми го хвали,а пък и забелязвам положителна промяна в косата и
Не съм го ползвала, но повечето мнения които чувам за него са позитивни.. И аз мисля да си го купя да го пробвам, за мен е по-важно да ми предпазва косата, защото тя моята не е чак толкова къдрава и се запазва сравнително дълго време напълно права.
Все се чудя дали да си го купя и всеки път си казвам "Пффф, да бе ще предпазва, дръг път." и се отказвам, но мисля следващата или по-следващата седмица да го купя, и да не действа поне ще ми я държи повече време кпосата права![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Само на мен ли не ми харесва??Като го сложа и се изправя косата ми става ужасна .. една такава суха, на нищо не прилича.. тя попринцип си ми е много суха и къдрава, но без да го слагам е доста по-добре. Явно е до тип коса.
Was immer du tust.. wo immer du bist.. ich werd hier bleiben und warten auf dich!
Аз не съм доволна. Да косата ти стой дълго време изправена, но лично на мене косата ми става на пръчки в първият момент и после трудно я разресвам. На моя тип коса наблюденията са ми, че не е подходящ. А моята коса е средно дълга, със здрав косъм, лесно заплетима. Ако и твоята е такава по -добре не си го причинявай. Държи косата твърда и трудна за разресване така освен да си я накъсаш.. А и ако не се изправяш често няма смисъл да даваш 8лв. За изправяне е подходящ, но не мисля че предпазва.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
моята коса е мн чуплива и къса и ми стой ужасно като се изправа с пресата и почва да се къдри![]()
, мисля да си го взема спрея и да опитам
но след като използвам пресата какво да сложа за да ми се запази правата коса плс помогнете
![]()
![]()
^Лак за коса,или си купи по хубава преса .