- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Варна нет
Здравейте.Тези от Виваком вече ме изнервиха.Този месец ми изтича тоговора с тях и се радвам ,чак не мога да го опиша.
Искам да ви попитам,има ли интернет доставчик ,който да предлага 50 mbps.Знам за интербилд. Ако има хора към него, моля кажете доволни ли сте от тях?
П.П.Ако няма такъв интернет,то поне до 25 mbps ?
Благодаря Ви много !
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
3 са ти вариантите
Спектрум
Интербилд
Херос
Най-бързите са ноо май не стигат 50мбпс даже незнам дали 25 имат![]()
Always wanna play but never wanna loose
Кфа е тая Варна дет няма 50mbps? Смятай аз съм на такъв нет от сума време...
Ето малко информация след кратко търсене:
1. Spectrum.net
2. Interbild.net
3. heros-bg.net
П.С. - Аз до скоро бях на "Spectrum.net" във Варна на 50 Mbps и гарантирам, че връзката си отговаря на това, което се предлага!!! Май те предлагат най-добрата услуга във Варна, щото някой приятели на "Interbild" се оплакват от време на време...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
50 мб пон.бг 50-50-50-10 и при гърмежи не трябва да спираш модема и кабела за нет.
skype dubi95
Ти ли ще ме учиш какво да правя?Първоначално написано от dubi95
Само интернет-а 3 месеца по 12 лв и останалите по 25 лв + телефона 7,50 = най-много 32.5лв + още един договор стават 37лв.Първоначално написано от GD
Пий Бира За Да Станеш Човек
Аз в Добрич на бергон за 20 лева 9 мб тегля мп3 2 мб и уплоад 1 мб доволен съм и си имам и кабелна на същия доставчик