няколко пъти си купувам изкуствени нокти и все ми се падат боклуци
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
в моя град няма кой да ми направи ноктопластика
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
боклуци за защото лепилото заедно с тях е боклук преди като си слагах си копувах канаконлит от левчето ии с него ги залепях в/у моите никри издържа 5-6 дена и после пак ще започнат да се отлепят а ако исках да ги махна по-рано - 2 буркана с топла вода пъхам си ръцете и те сами падат !!! пробвай ако искаш много е добро а после на ноктите ти нищо им няма.... растат си нормално нито се изтъняват нито стават по-чупливи нищо :)
На Differo са хубави изкуствените ноктии си вземи хубаво лепило или каноколит .. при мен така са издържа ли и месец , когато отидох при маникюристка да ми ги сложи
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
мда...да и се прееб*т от всякъде ноктите..Първоначално написано от dream1707
..
благодаря ви за мненията ви
Изкуствените Нокти ми трябват само за една вечер![]()
Но ме е страх да ги лепя с каноконлит![]()
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
?..
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
О не! Една позната ги беше лепила с лепило за нокти и така брутално си го счупи, че ѝ отиде и половината от нейния, пък смятай каноколита какво ще направи..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ОлеПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Чак ми стана гадно![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Дано авторката не се разсърди,че ползвам темата,но някой знае ли дали отделно се продава само лепило за нокти ? марка ? цена![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Първоначално написано от ELiTyYy
Еми аз и го казах, защото аз съм ходила и на мен лично нищо не ми се е пр*ебало.. Ноктите ми са си съвсем наред![]()
Няма нищо страшно с каноколита..не винаги можеш да си намериш хубаво лепило за нокти.. така , че каноколита е идеален , за сега нищо не ми е ставало на ноктите
Просто преди да сложиш каноколита си сложи на ноктите заздравител , отгоре каноколита и лепваш изкуствените.Когато решиш да ги махаш , накисваш ги в гореща/топла вода и се махат
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Мх мс![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
А каниколита можеш да го махнеш със лакочистител или какъвто и да било разредител за лакове например за паркет.. Бях си залепила пръстите преди и така ги разлепих, водата определено не ми помогна![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."