.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Кожа

Супер фен Аватара на lqlq89

Кожа

Ще ми препоръчате ли нещо за кожата на лицето..имам разширени пори и няколко белега от шарка, но са ми доста стари..как мислите може ли да се оправи положението? Нещо с домашни маски или ддз и аз.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Според мен решението е козметик. Там правят процедури за заличаване на белези от пъпки, а и при самата процедура на почистване порите се свиват много. Аз ходих и бях изключително доволна, защото порите ми се свиха толкова, че изобщо ги нямаше.. Успех!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Я вземи отиди на един кожен лекар да ти каже точно какво да правиш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С много хидратация,без спирт! Но само, ако имаш суха, нормална или смесена кожа. Като при смесената, трябва да внимаваш къде са ти сухите и мазните участъци. Ако мислиш, че ти говоря на китайски просто отиди на лекар. Тъкмо ще разбереш какъв тип кожа си, защото от това си зависи всичко.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какъв тип е кожата ти ?
    От това което си написала ми звучи всякаш е мазна или смесена, което значи да си вземеш продукти за съответния тип кожа. За белезите не съм особено информирана, но дерматолог сигурно ще оправи работата.

Повече от фен
    Решението ти е серия пилинги най-добре билкови. Имах и аз подобен проблем и така открих сегашната си козметичка.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз ходя на козметик. Смесена ми е кожата да. Ходих и на кожен лекар, изписа ми контратубекс за белезите. Мерси за всички отговори.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    София
    Много зависи от кожата ти,така че по-добре отиди на специалист,ако не ти се занимава-фон дьо тен

Повече от фен
    С контратубекс не става - не е лош, но е слаб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си