.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Уроци

Голям фен Аватара на DesSsi

Уроци

Как да запомня по бързо урока който уча ?
    Съдбата помага на смелите !

Град
    гр.Русе
    Прочиташ го внимателно първо около 3-4 пъти,след това се опитваш да си го разкажеш на глас
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Аз,разказвателните най-лесно ги уча така: Прочитам 1-2 пъти урока от учебника и тетрадката /ако искаш може и повече/,после се опитвам да го разкажа устно,като си помагам с плана в тетрадката,но най-важно ми е след всичко това да го разкажа писмено в някоя тетрадка.Така за 15-20 мин. съм готова,но ако съм внимавала в час,се случва дори това да не ми се налага => слушай в час и ще ти е по-лесно

Мега фен Аватара на Chacho
    Като седнеш, мисли за това, че искаш да научиш нещо. Прочети си внимателно заглавието, осмисли какво ти предстои да учиш и след това почни да четеш внимателно, така че да разбереш така озаглавената тема. Зарежи изпитванията в даскало, после с тези знания ще се отличиш, като подхванеш разговор. Плюс това да научиш нещо е предизвикателство, така че опитвай се да докажеш на себе си, че можеш да го направиш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Прочети урока и си подчертай най-важните неща,после докато четеш втори път си записвай някъде важното.И накрая само си четеш написаното

Опитай се да преразказваш това, което си прочел, директно наум - изречение по изречение. Така ще си усъвършенстваш езика, а и едноверменно с това ще научиш урока си бързо.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Опитай се да преразказваш това, което си прочел, директно наум - изречение по изречение. Така ще си усъвършенстваш езика, а и едноверменно с това ще научиш урока си бързо.
    Дори, ако не те е срам, можеш на глас да разказваш, така се тренира умението да говориш пред хора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз винаги прочитам урока бавно 2 пъти, после си записвам на един лист най-важното, прочитам урока пак 1 път и се опитвам да го разкажа като си помагам с написаното на листа. И след около 20-30 мин. съм готова и мога да си го разкажа без листа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си