.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Агресия?

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna

Агресия?

Здравейте, искам да попитам нещо.Днес в училище, както се качвахме по стълбите, нагоре и някакво момче ме бутна доста силно, явно доста бързаше, след още един етаж, друго момче ме бутна отново силно и щях да падна.На 18 съм, 12 клас те също, не ги познавам лично, но знам, че са 12 клас. Не се оплаквам или нещо, просто това ми се случи на 2 пъти и то за няколко секунди.Защото ако бях реагирал и аз щеше да се стигне до бой, а аз не искам нали така стават и убийства и какво ли още не, аз не съм такъв човек.Не мога да разбера на някой толкова ли им е приятно да блъскат хората и да се правят на "виж ме кой съм аз" или нещо им е криво.Не мога да разбера какъв им е проблема на някой?
    Благодаря на тези който го прочетат

Да не те е*e!

Град
    Stara Zagora
    и аз познавам едни такива от нащо даскало той е осми аз съм шести и само ме дразни е*ава се с мен както и при теб ме блъска направо искам да му забия един шут между очите не ме е страх щтот аз съм по висок от него но не съм от хората които мислят че насилието решава проблема
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да не ти пука..
    Всъщност първоначално - преди да прочета въпросните момчета кой клас са,се сетих,че е възможно да се гонят.. Но надали да го правят в 12 клас и все пак не е изключено..
    Възможно да им е криво,възможно е и да искат да се "покажат",както и ти самия каза.. Недей да им обръщаш внимание..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Да не ти пука..
    Всъщност първоначално - преди да прочета въпросните момчета кой клас са,се сетих,че е възможно да се гонят.. Но надали да го правят в 12 клас и все пак не е изключено..
    Възможно да им е криво,възможно е и да искат да се "покажат",както и ти самия каза.. Недей да им обръщаш внимание..
    Не са се гонили просто се връщахме от голямо междучасие и просто си вървяхме по стълбите явно им е било криво нещо на двама различни човека и точно 2 пъти на мен За пореден път се убеждавам как всеки се опитва да те смачка по какъвто и начин да е.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Е ти цялото стълбище ли заемаш има място и те да минат, но просто така им е изнесло. Има пишлемета които се правят на нещо, но всъщност не са.

не им обръщай внимание , може да е станало случайно !! но ако се повтори , направи така ,че да не им стане навик

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    е случва се да се бутнеш в някой
    аз като закъснявам и коридора като е задръстен и аз мятам хора насам - натам
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

bratle za teb tva li e agresia?niakoi da te blusne v koridora ili po stulbite xD
    RedRum Against Racism!/afa/

Мега фен Аватара на Chacho
    punxx, ти като какво го определяш - обяснение в любов?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ее има ги всякакви а на мен даже ми правят път ся щи дам пример. В голямото междучасие бързах да вляза в час, защото закусвах и това ми отне времето и едни батковци вървят с тежка стъпка по стълбите и аз бързам бързам ама те заели цялото място и един се обажда " Я направете път на малкия ве" и аз минах
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от punxx
    bratle za teb tva li e agresia?niakoi da te blusne v koridora ili po stulbite xD
    Бе дай да те бутна силно с рамо и да те видим като какво ще го определиш

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Хванал/а си се за нищо. Не се напрягай.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Не им обръщай внимание. Общо взето, все едно нищо не е станало.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Доообрее мамета заключвайте темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си