- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накарам момиче да ме хареса ???
Имам сериозен проблем.Влюбен съм в едно момиче и може да се каже че ходихме около 3-5 месеца като приятели но сега покрай св.Вланетин май избързах и й казах че я обичам но явно тя не беше готова за това защото ми каза че нямало да се получи и че за сега не иска да се виждаме.Каза ми че не сме си пасвали и да забравя за нея а аз наистина много я обичам (не е само за секс) и не искам да я загубя.Ако може някой да ми обясни какво да правя защото се "изяждам отвътре" за това че избързах и че не иска да се виждаме.Много ви моля помогнете.Не искам да я загубя
Няма как да я "накараш" да те хареса .. Приеми, че няма как да се получи, щом ти го е казала няма какво повече да направиш .. Освен да я забравиш. Трудно е, но не и неизпълнимо. Просто се опитай да не мислиш толкоа за нея, намери си занимание, работа, хоби .. (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Нее не е това.Едно е че тя (чувал съм я да го казва) не е готова все още за връзка по сериозна и друго е че аз много мощно омазах нещата.Питам за сега какво да правя? Да я оставя да си помисли,да се осъзнае, или да продължавам да "настъпвам" но с по-малки крачки защото четох в друг форум че ако се откажа сега КРАЙ за винаги а това ще е край и за мен :P
П.П. Не мога да приема отказ тя е всичко за мен
Хубоста насила не става. Или те харесва или не, айде научете се, моля.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не си избързал, а си закъснял с около 5 месеца. Преминал си през неизбежното. Преживей го.
пп. колегата над мен и той е прав.
Temet Nosce
벨야카
Просто се дръж приятелски.. Мисля,че ако наистина си пасвахте,щеше да ти каже,че просто не е готова за по-сериозна връзка или щеше да поеме риска и да тръгне с теб..
- Недей така изведнъж да я игнорираш..
Дръж се с нея като добър приятел.. Споделете си,защото ако спреш да й обръщаш внимание - може да си помисли,че не си я смятал за приятелка.. Както и да е..
Не знам друго какво да ти кажа.. Но недей все пак да храниш празни надежди..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-отгоре в раздела има цяла важна тема "Как да се харесаме на момиче". Хвърли й едно око и ако не намериш някаква помощ там, ще ти пуснем нова тема.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last