.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

рязка болка в корема :( ???

Здравейте днес стана нещо което много ме притесни .. понеже съм настинала и пия антибиотик "Азитрокс" (незнам дали това има нещо общо ) с приятеля ми се разгорещихме и решихме да правиме секс проблемът е че когато ми го вкара усетих рязка болка в корема от какво може да е?
    И искам да подчертач че не съм девствена . Много ще съм ви благодарна ако ми помогнете

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    търся помощ а не глупави шегички....
    Каква помощ търсиш от някакви глупави лапета дето хабер си нямат от секс.
    А по въпроса ти - така както го описваш... на мен ми се е случвало като ми го вкара по навътре да имам чувството че ми го удря в корема отвътре... нз дали е същото. Пробвай да смениш позата... тласъците да не са толкова дълбоки,ако не помага... наистина питай лекар... може да е нещо сериозно
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Благорадя ти всъшност тои го вкара малко по грубичко и може да е заради това , а и не му е никак малък но сме го правили много пъти и не се е случвало до сега за това се учудих надявам се да си права и да не е нищо сериозно

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако позата е позволявала по-дълбоко проникване може просто да те е опрял в матката. На някои жени това е приятно, но повечето изпитват остра болка при този натиск. Това е безобидното. Другите варианти са за лекар.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И на мен ми се е случвало, просто явно го е вкарал по-рязко. Ако продължи болката, отиди на лекар.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от miroslavjj0
    Според мен, това е зародиш на извънземно създание.
    С кого си правила секс?
    Следващия път избирай по-внимателно...
    Сега просто ще ти разпори корема след 20 дни и ще излезне на свобода.
    Ако може, да го кръстиш Стамат, ще съм ти много благодарен.
    Успех с отглеждането му!
    Замълчи си бе, глупак.
    Още 1 път, ако те хвана да се правиш на супер льольо - профила ще бъде изтрит.

Същото се отнася и за оная гола пищялка до кръста.

Ааай
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

С приятелката ми имахме този проблем преди година и нещо, тя отиде на гинеколог, диагнозата беше възпаление на едната маточна тръба. Даде ѝ антибиотик, тя го изпи и проблема беше решен. Но все пак аз не съм лекар и не мога да ти кажа дали твоя проблем е същия, единствено лекар може да ти каже какво ти е, тъй че ако проблема се появи отново, отивай на лекар
    Без провокация няма прогрес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си