- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Погледнете моля ви !! Възможно ли е ?
Веднъж с приятелят ми правихме секс,той свърши в мен,но преди това беше пушил трева,а доколкото знам тогава спермата не е "чиста".. Пия едни хапчета,водят се противозачатъчни,пък и с тях цикъла ми е редовен идва ми 1-2 до 3 дена след като изпия последното хапче.И така,дойде ми когато трябваше.Преди някъде 2-3 дни отново свърши в мен,този път съзнателно,съгласих се.. незнам защоСлед това той ми каза незабавно да отида да се изпикая,за да може да излезе всичко ( понеже преди доста пъти е свършвал в бившата си и тя е правила същото и не е забременяла) Естествено,аз го послушах и отидох.. само докато стигна до тоалетната половината сперма беше не само покапала по гащите ми,а направо докато ходех си я усещах как тече,все едно че се напикавам с една дума.. след като се испишках,стоях малко и усетих наистина че продължава да тече нещо по-гъсто.. мисля че се получи така,както той ми каза и въпросът ми е сега има ли някакъв шанс да забременея след като веднага след това отидох до тоалетна и УЖ изкарах всичко пък и до колко могат да ме предпазят тези противозачатъчни ?
Е щом пиеш противозачатъчни къде ти е проблемът?
Ами просто незнам до каква степен могат да ме предпазят тези противозачатъчни![]()
щом са противозачатъчни - значи не можеш да забременееш. А тва за изпишкването е пълна глупост.
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Погледнах името на противозачатъчните - "Диане 35",порових се из интернет и пишеше че рискът да се забременее е много нисък,ако се приемат редовно.Аз си ги пия редовно,така че поне малко се успокоих.
Момиче успокой се! Ако ще и цял футболен отбор да сварши в теб риска да забременееш пак остава минимален![]()
Най-добре е приятеля ти да слага презерватив и пак да си свършва в теб, защото бях чел, че от противозачатъчните имало странични ефекте ??
Ако си пиеш редовно хапчето няма да забременееш.И е напълно нормално след като е свършил в теб да изтича известно количество от неговата сперма извън влагалището ти.
Само не ми стана много ясно как,след като свърши в теб и ти се изпишкаш след това нямало да забременееш.Толкова ли нямате сексуална култура бе хораТой свършва във влагалището ти,яйцеклетката ти се отделя от яйчниците ти,а не от пикочния мехур.
Извинявай,ако съм била по-рязка,но тази негова представа за забременяването на жената ми прозвуча адски глупава и смешна![]()
Знаеш ли разликата между пикочен канал и вагина?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever ми взе думитеПървоначално написано от fenkaaa
![]()
Смятай колко натрупана сексуална култура има твоя приятел...
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
^ Биология 8. клас- Женска полова система. Try it.
Ако изобщо им е останал мозък от тая треваПървоначално написано от Abigoria
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Притеснително е да правиш секс с толкова тъп човек![]()
^Също е притеснително, че тя се води по съветите му.
Pearl index- ът е 0.1-1. Дишай.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Oт кога пикаеш през вагината?
Той свърши в мен и каза да се изпикая да излезе... Боже,момиче,баш най-елементарната сексуална култура ти липсва.
кво пък като ги гледам кви ги вършат си подхождат лика прилика са си ако се харесват да се взимат
ОДИН!!!
След като прочетох тази тема, напълно осъзнах предназначението на презервативите - за да не могат умствено ограничените да се размножават...
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Браво братПървоначално написано от Extremescream
Точен и ясен отговор
![]()
=D> =D>Първоначално написано от Extremescream
Тая тема е за Мидата.
Welcome to the Jungle...
А аз , освен това , затъпях двойно покрай нея.Първоначално написано от Extremescream
Никаква сперма в мен докато не реша да имам бебета , лол .
И да ми тече от там, лол.
Не , не си бременна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Само да питам, те противозачатъчните не причиняват ли странични ефекти както ти си ги пиеш "редовно" като това после да не можеш да забременееш и други.
А само да кажа поразрових се в учебниците преди няколко дни и всъщност 6 а не 8 клас се учи всичко това!
Точно така! Само че много деца не знаят за какво се използват - освен против забременяване, за хормонални лечения, тежък цикъл... Не е препоръчително да се приемат повече от 2 години без почивка.Първоначално написано от BobiGalabov
Образовайте се малко деца, моля ви!
http://www.lekar.bg/news-100/info-36...5%D0%B1%D0%B0/
http://www.pharmacy-bg.com/farmaciya...ki-drospirenon
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
казал й да се изпишка............................. ох не![]()