Понеже истоята която искам да разкажа мога да я сподела само с вас ще я разкажа на кратко. Запо4нах да излизам с едно мом4е оказа 4е работи на няколко места и рядко може да се срещаме. На мен това не ми пре4еше защото много ми харесваше и ми бе6е много приятно с него. Аз знаех миналото му...оженил се е млад има детенце но след време среща друга жена разделя се със съпругата му....и така оба4е след време се разделя и с моми4ето заради което се е развел....но както и да е когато тои поиска да поговорим попита ме дали ще бъда съгласна да имам връзка с него каза ми 4е ще бъде много трудно но аз въпреки това се съгласих..вси4ко бе6е много красиво както при вси4ки двоики...оба4е един ден разбрах 4е жената от която имаше дете пак е бремена бях в шок имах 4уството 4е живота ми свъши оказа се 4е тои отново е с нея...от момента в които разбрах 4е аз не съм му единствената в живота изгубих вси4ко...4уствам се жалка и адцки много ме боли като се сета за жената която страда всяка ве4ер когато съм с мъжа и.....искам да се откажа от него но....ми е много трудно 4уствам 4е не мога да живея без него имала съм и др връзки и съм си мислила 4е съм оби4ала много мъжете с които съм била но 4ак една сега разбрах 4е съм намерила моито истинска неосъществима любов....много искам да разбера тои какво мисли въпреки 4е все ми казва 4е не иска да ме загуби и 4е и тои като мен наи на края е намерил 4овека подходящ за него аз искам да имам нормални отношения а не да се крия и..... просто наистина незнам как да постъпа