- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешен въпрос за момичета с боядисани коси!
Мацки, тъдей ис дъ дейЩе се изрусявам. Салонът работи с бои на Шварцкопф и Крисчън оф Рома. След два часа отивам, трябва бързо да реша с коя марка да се цапам.
Помагайте! Кои са по-добри?
all day... all night... what the fuck?!
Аз лично не мисля,че има значение.Аз съм руса и всеки месец се боядисвам с различна боя...Ддз,стига да ми хареса цвета не ми пука особенно за марката.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
И все пак, имаш ли някакви наблюдения за тези две марки?
Изключително развълнувана и притеснена съм и всеки съвет ми е от полза...![]()
Мисля,че шфарцкоп е по - добре...ама момиче нали така или иначе ще си руса,има ли значение.Когато се боядисвах за първи път на мен фризьорката ми каза да ползвам Сери...обаче аз си ползвам най - често Палете. И да ти кажа,не виждам особенна разлика между боите,нооо аз предпочитам Шфарцкоп.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Шварцкопф са гадни - много химия и бързо падат. За русото не знам. Пък за тая втората марка съвсем...
Крисчън оф Рома би трябвало да са професионални.
П. П. И за двете нямам лични наблюдения.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Никаква идея, ама моля те, направи си преди-след снимка![]()
2-та боя не съм я чувала, обачe на Schwarzkopf знам, че са добри!![]()
Не се казва Крисчън оф Рома ами Кристиан оф Рома . Тва е фирмата на един италианец и се намира в град Пловдив . Всичките магазини са в Пловдив . Пробвай ги може да са хубави . Специално тяхната фирма прави косите на фризиорската изложба в Плов.панаир.
боя Christian of Roma няма.. те са вносители на италиански продукти за коса, боята ти може да е на BES,,Alfaparf или други от марките.
аз лично съм за тях в момента съм боядисана с черна боя на BES,амонячна е,но съм доволна.
А иначе нали се сещаш,че изрусяването ти няма да се получи само с боя![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нямам наблюдения...
(ти сигурно вече си се изрусила...)
Но и аз съм за снимка преди-след!
Трябва да съм луда, за да пусна снимка. В момента косата ми е в ужасен жълтеникав цвят, като в корените е почти бяла, а в краищата даже леко рижавее.![]()
В салона ме обезцветиха и нанесоха боя на Кристиан оф Рома. Фризьорката обаче отне твърде много от цвета в корените и не успя да премахне остатъците от предната боя (тъмно рус цвят със златист оттенък, почти същият като естествения ми цвят). Попаднах на изключително некомпетентно женища.
Думи нямам. Изглеждам потресаващо. Беше ме срам да мина през центъра с такава коса, затова носех качулка през целия път до вкъщи. След това си поревах хубаво и си матирах косата с едно балсамче на Престиж (от ония дето се водят безамонячни бои). Част от жълтите оттенъци паднаха и, ако не бяха белите като на старица корени, щях да съм що-годе доволна от косата си. Майка ми ми взе две бои на Лореал Кастинг Крем Глос и утре ще ме оправи.
За следващия месец ще знам да не ходя в този салон.![]()