- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- -5 килограма до края на май
Темата все едно аз съм я писала, с тази разлика че аз съм 47-8 килограма и пак не се харесвам. Корема ми е добре, само малко най отдолу може да се стегне обаче определено бедрата са ми проблем. Уж съм на здравословен режим обаче в училище се продават само някви тестени работи и сладко, а от вкъщи не ми се носи. Ако пък хапна вкъщи сутрин към 10-11 ми се прияжда пак, а сутрин магазините не са отворени. И малко вода пия. Прави го пак този режим от лятото, но вечер не яж ябълки (загниват в стомаха и правят храносмилането още по-бавно) .. А аз много обичам таратор и мога да изям 3 купички за вечеряЯж също така и зеле - стомахът ти ще е пълен, няма да усещаш глад, пък и никакви калории няма в него! Но ако искаш да спортуваш ти трябва и месо (определено) и нещо сладко или пакетче захар, че ще капнеш от умора на 5-тата минута. Като прочетох, че си 53 кг на 157 разбрах че има хора по-зле от мен (не искам да ти се присмивам!) и сега със сигурност ще ми служиш като стимул да не се отказвам лесно !
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."