- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-лошото...?
Хрумна ми да ви питам следното:
Кое според вас е най-лошото,което може да направи единия спрямо другия в една връзка (т.е. на гаджето)![]()
Гласувах за изневярата, макар, че всички изброени неща не за желателни в една връзка.
Аз лично не бих могла да простя ако ми изневери или ако ме удари. Всичко друго бих могла не само да простя, но и да забравя, че се е случвало.
И спря да се върти за миг земята..
Гласувах за лъжата. Дори да ми е изневерил, предпочитам да ми го каже и да приключим.
Всички са лоши и е гадно да ги приложиш на човека,когото твърдиш,че обичаш.
Трудно ми е да избера най-лошото.
Лъжата и изневярата убиват доверието. Не мога да си представя връзка с човек, на когото не вярвам. Но насилието... това за мен е абсолютна липса на уважение и на каквито и да било топли чувства. Докато за лъжи и изневяра може и да се направи компромис при дадени обстоятелства, за физическо насилие няма как.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По ред:
1. Изневярата е нещо нормално.
2. Лъжата абсолютно също.
3. Насилието - трябва да си крайно глупав. Това избирам от изброените. Та трябва да си ужасно глупав, за да се стигне до там, че да не можеш да се контролираш.
4. Псувнята също е простотия, но не е най-лошото.
5. Друго,друго...преживява се всичко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
То лъжа и изневяра се припокриват, защото като изневериш, после лъжеш като дърт Сиганин.![]()
От изброените всичко е до някаква степен лошо и непрепоръчително, но гласувах за изневярата. В повечето случаи изневярата върви под ръка и с лъжата. А това да удряш и биеш пък е най-голямата простотия
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Лъжата.
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Хора благодаря ви за сериозните и изчерпателни отговориНадявам се да съм отворил интересна и некоментирана тема
![]()
Ще започна като коментирам изброените...
Изневярата е за глупавите и несигурните, но не смятам, че е непоправима грешка.
Лъжата... Не бих изисквала от приятеля ми да е напълно искрен с мен. Има неща, които човек не би казал. Има неща, които аз не бих искала да знам. За мен лъжата е по-неприемлива от изневярата, но също е простима. С времето, в постъпките и разговорите доверието може да се върне.
Насилието е за слабите. Няма да го коментирам.
Нито пък псуването...
Та за мен най-лошото е отчуждаването. Съсипва всичко и не позволява да бъдат намерени решенията на проблемите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Момче удари ли ме, повече няма да искам да го виждам пред очите си.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Ужасно.
Значи предпочитате да ви спукват от бой, вместо да ви изневеряват и лъжат?
Нечовеци
Наистина се изумявам от това колко много си вярвате. Мислех, че хората наистина предпочитат лъжата, но всеки я отрича, защото така ТРЯБВА.
Изумително!
4XCOKИ
Лъжата и изневярата са ми на кантар. Зависи за какво ме лъжат. Изневяра съм прощавал. Основно правило ми е да не посягам на жени (нищо че някои си го заслужават), така че тва директно го изключваме. Слава Богу досега никоя жена не ме е била.
Съгласен съм, че най-неприятни и фатални за връзката са отчуждението, безразличието, липсата на доверие. Другото е поправимо.
Welcome to the Jungle...
Не бих простила да ме удари,въпреки че и изневяра много трудно бих забравила (важното е да няма чустава към другата ),всичко друго бих забравила и простила.
Не сме казали че предпочитаме.Колкото до удрянето-няма да позволя на което и да е момче да ме удари.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Когато има чувства към друга и без изневяра не е приятно.Първоначално написано от ivcheto0o
Дали? Какво значи действието "няма да му позволя"?
Ядеш спанак на закуска всеки ден и можеш да му се съпротивляваш?
Мислиш ли, че един човек е наистина толкова ограничен от към чувства, за да може да обича само още един?(важното е да няма чустава към другата )
Аз моите настройки не ги пипам де, но явно другите човеци имат опция "Не мога да чувствам привличане към никой друг освен обекта Х."
4XCOKИ
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Това е гениално! Наистина! Ако човека до вас има силни чувства към друг...ама сериозни и силни, но въпреки това е нямал физически контакт с него, не му е признавал чувствата си...тогава какво правим?
4XCOKИ
Не виждам как може тези неща да са част от една връзка и тя да съществува. Изневярата и лъжата означават пълно незачитане на партньора и без доверие връзката е нищо. Насилието и обидите няма да ги коментирам, никой уважаващ себе си не би се примирил с нещо подобно, ка моли от страна на половинката си, грозна картинка...![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Е как какво, влизаме в тийна и питаме!Първоначално написано от ShtrudeL
Welcome to the Jungle...
Защо възприемате изневярата само като сексуален акт с друг/а?Първоначално написано от ShtrudeL
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote