.

Виж резултатите на анкетата: Кое е най-лошото нещо в една връзка,което може да направи някой

Гласували
120. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Изневярата

44 36,67%
  • Лъжата

33 27,50%
  • Да удариш гаджето

37 30,83%
  • Да напсуваш гаджето

0 0%
  • Друго

6 5,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    За мен изневяра не е само секс,за изневяра приемам чуства към друг,независимо имали физ.контакт.Но все пак предпочитам да ми изневери,пред това да ме удари.

Ами, според мен най - лошо е , когато те излъже или изневери..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен
    Град
    <3
    :>

Да имаш чувства към друг е изневяра?
    Боли ме главата. Мога ли да й кажа да не ме боли? Мога ли да знам кога ще ме заболи?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Дали? Какво значи действието "няма да му позволя"?
    Ядеш спанак на закуска всеки ден и можеш да му се съпротивляваш?

(важното е да няма чустава към другата )
    Мислиш ли, че един човек е наистина толкова ограничен от към чувства, за да може да обича само още един?
    Аз моите настройки не ги пипам де, но явно другите човеци имат опция "Не мога да чувствам привличане към никой друг освен обекта Х."
    Не просто си имам гордост,да очевидно е,че ще е 100 по-силен от мен,но бих направила всичко възможно да се защитя.

Град
    Варна
    Ами да предпочитам да отиде да спи с няква случайна,отколкото да има чуства към друга и да ни размотава и двете...

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    По ред:

1. Изневярата е нещо нормално.
    2. Лъжата абсолютно също.
    3. Насилието - трябва да си крайно глупав. Това избирам от изброените. Та трябва да си ужасно глупав, за да се стигне до там, че да не можеш да се контролираш.
    4. Псувнята също е простотия, но не е най-лошото.
    5. Друго,друго...преживява се всичко.
    +1

Повече от фен Аватара на mkio
    Избрах лъжата. За мен няма по-непростимо нещо от това. Държа на доверието и искреността, дори понякога тя да наранява. Дори да ми изневери някой, искам да знам.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лъжата , лолз.

АКо ме удари - ще го пребия.
    Ако ме напсува - ще го пребия.
    Ако ми изневери - все ми е едно , изневерявала съм му и той знае всичко с подробности, дЪ секс не е от значение.

Ако ме излъже - да го духа, все ще си намеря някой друг, който ще ми играе на пръчката/свирката.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

По ред:

1. Изневярата е нещо нормално.
    2. Лъжата абсолютно също.
    3. Насилието - трябва да си крайно глупав. Това избирам от изброените. Та трябва да си ужасно глупав, за да се стигне до там, че да не можеш да се контролираш.
    4. Псувнята също е простотия, но не е най-лошото.
    5. Друго,друго...преживява се всичко.
    Много точно казано!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Ами да предпочитам да отиде да спи с няква случайна,отколкото да има чуства към друга и да ни размотава и двете...
    Ама представи си, че само и единствено си има чувствата...не ги е разкривал пред другата, тя не знае нищо и никой не размотава. И ТОГАВА?
    И бас ловя, че би побесняло ако твоя спи с някоя друга. И не само ти. Всички говорите наизуст май без да влагате много в тва, което казвате.
    4XCOKИ

Град
    София
    Лъжата.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Лъжа. Не бих простила изневяра, нито пък насилие, но от лъжата би ме заболяло най- много.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Гласувах за лъжата. Изневярата е един вид лъжа, но е много по лошо в една връзка да си нямаме доверие и да се лъжем
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на djipsito
    Най-лошото от изброените трудно може да се каже...
    Гласувах за "да удариш гаджето", ако приятелят ми ме удари или напсува, значи няма никакво уважение към мен. Щом е направил това, значи няма да му мигне окото да ме излъже или да ми изневери..

Та, в общи линии... всичко тръгва от липсата на уважение, останалото идва след това.. ( За мен )

Най-лошото е да търпиш всичко това безмълвно. Независимо дали си момче или момиче, независимо до каква степен си се самозалъгал, че обичаш въпросния човек.

Град
    Варна
    ShtrudeL,да естествено че не би ми било приятно да спи с друга .А на въпроса ти ако не ни размотава двете,естествено че пак ще ми е гадно.Но аз казах че съм гласувала за това да ме удари,това е нещото което не бих простила или забравила,дори изневяра бих приела по-лесно от това.

Супер фен Аватара на spopi
    Изневярата щом го е накарало значи нещо липсва и КРАЙ.

Мега фен
    Град
    <3
    Покъртително! О.О За всички, които са гласували с нещо различно от насилието.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Добре човеци, да приемем, че всички от изброените са ужасни и избора е затормозяващ, но значи казвате, че бихте били щастливи, ако тоз до вас не ви лъже (макар че ви наранява с истината), не ви изневерява и се води, че ви обича, но от време на време като му кипнат лайната ви пребива профилактично, след това ви се извинява, вие знаете, че не е такъв (ама наистина и съвсем сериозно! Просто има гадна черта в характера) и въпреки това би ви било по-обидно да ви изневерят или излъжат?! Що за мазохисти сте ? Що за наивни хора сте, че да се смятате за единствени сред толкова много милиарди души по света?
    Защо си мислите, че света чист,свят и искрен и само лошите и гадни хора лъжат? Защо смятате лъжата за нещо ужасно, като тя ви предпазва? О.о

Наистина, ама наистина мислех, че не мислите сериозно, а просто е заучено, но май вече виждам, че наистина сте толкова правилно (дефинирано тук е дразнещо) мислещи. Мозъчетата ви са като рудиментарени апендикси.

Ужасно. О.о

Всъщност е малко тъжно (и тук съм сериозна) че някой би предпочел да му посягат, пред това да го лъжат и да му изневеряват...наистина тъжно.

Да, не отричате, че не бихте го позволили, но самия факт че поставяте другите нормални неща пред това да ви бият е тъжно.
    4XCOKИ

Град
    Несебър ;]
    Много преувеличаш,тука не става дума за побоища,а за един удар.

Мега фен
    Град
    <3
    Дори един да е. За да се стигне до там, трябва много да не се понасяте с човека до теб.
    Не обичам скандалите и е ужасно да се скараш толкова брутално с някой, да си размените ужасни думи и накрая да те удари.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    И един удар да е. Ще предпочетеш гаджето да те удари пред това да те излъже?

И аз не понасям лъжите и ужасно много би ме наранило любим човек да ме лъже в очите. Но не мога да проумея как може да умаловажавате насилието по този начин.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Несебър ;]
    Това,не значи че не се понасят.Просто изблик на нерви от страна на единия това е.Не казвам,че бих простила ако ме удари.

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    И един удар да е. Ще предпочетеш гаджето да те удари пред това да те излъже?

И аз не понасям лъжите и ужасно много би ме наранило любим човек да ме лъже в очите. Но не мога да проумея как може да умаловажавате насилието по този начин.
    Назад някъде съм коментирала.Не ми се казва едно и също нещо по 100 пъти.Не съм мазохистка,че да предпочитам нещо си.

Мега фен
    Град
    <3
    Какъв изблик на нерви човеко? Това трябва да се контролира и никой...никой няма правото да ти посяга независимо дали си дразнещ,тъп,гей,религиозен и т.н.! Може да има и има пълната свобода да те лъже и изневерява, но да те удря не!

100 пъти предпочитам да ме излъжат от колкото да ме ударят или да се карам зверски с този, който обичам.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си