- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-лошото...?
Ама право няма.Аз не съм казвала,че има право и че бих му позволила.Просто човек като се изнерви първото нещо което му се иска е да удари.
Значи не се познава достатъчно, за да се самоконтролира, което го прави да изглежда тъп.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не съм попадала на такова гадже,просто казвам как стоят нещата.
Е това наистина не мога да го разбера. И аз съм се изнервяла на близки хора, но никога не съм изпитвала желание да ги нараня. И не мога да приема, че ако даден човек ме уважава и държи на мен ще пожелае да ме удари, било то и веднъж, колкото и да го изнервя.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е все пак не си мисли,че всички са като тебе.Първоначално написано от TheBeliever
Това въобще не ми минава през ума.Първоначално написано от againstyou
Но все пак не мога да се съглася, че ако имаш чувства към човека до теб ти ще го удариш, само защото си изнервен. Това не е действие на разумен човек.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Гласувах за "Да удариш гаджето". Ясно е,останалите неща са гадни също,ама е прекалено майка ти,дето те е раждала и гледала толкова години да не те удря,а някакъв си вчерашен да го оправи.Е,извинявам се,ама няма как да стане.![]()
Не преувеличава, ти си наивна, извинявай. Побоищата тръгват от един удар. Не е важен броя на ударите или силата им, а самия шибан жест...Първоначално написано от againstyou
Имах гадже и ми беше набил едно рамо с цел да ме избута нарочно. Изнервих се, тръгнах си... почна да ми тича след гъза.. казах си голяма работа, едва ли да се повтори... След време се случи да ме блъсне в леглото, да ми стиска ръцете със злоба... и го зарязах преди да се е стигнало до там да ме удря. Всичко го правеше не щото сме се скарали за нещо сериозно а от инат и от глупост, щото не ставаше вечно на неговата...
Не ми говори моля ти се, шибаняка ако те удари веднъж и му простиш само му показваш колко си зле и следващия път пак ще те удари.. и ще знае, че пак ще му простиш...
Абе аз на китайски ли пиша ?! Никога не съм позволявала на момче да ме удари и никога няма да го направя.Какъвто и да ми е няма право.Тва ли ме прави наивна ? Хах ..Първоначално написано от djipsito
Ми за мен е наивно да мислиш така...
То ако става въпрос никоя не би го позволила, ама има такива жени нали ? Като те сгащи иди го спри... кво ще направиш !? По-силна си от момче ли, какво ? Да го мислиш е лесно, щото аз оня го блъсках и му удрях шамари, ама квото и да направя той е по-силен от мен...
Ми не го мисля само,не се правя на по-силна от момче.Първоначално написано от djipsito
Абе ти блъскай и бий шамари, ама 1-2 и знай мярка... Много хора и 1 не биха изтърпяли. Като мен например. Това, че аз не ти посягам трябва да значи, че и ти няма да ми посягаш. Какво си мислиш, че ще седиш и ще ме налагаш с каквото хванеш колкото си искаш и аз ще стоя и ще те гледам? Нещо бъркаш. Най-малкото ще ти тегля една звучна и нема се разправям повече с теб.Първоначално написано от djipsito
За мен,най лошо е да удариш човека до теб.. (; \/
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Нямах тва в предвид... по принцип не мога да си представя да удрям шамар на приятеля си... с този ми се случи защото ме беше затиснал на леглото и ми държеше ръцете... и бяха пред лицето му и му шибнах един, после го избутах... Той за къв се помислиПървоначално написано от GregoryHouse
Принципно - друго, естествено, че има далеч по-лош неща, които един човек омже да направи на друг, но от ранга на горе изброените неща в анкетата, гласувах за биенето.
Абсолютно съм съгласна с теб!Първоначално написано от ShtrudeL
За да може една връзка да върви добре...или не трябва да се случва нито 1 от тези неща или .. трябва "героите" в тази връзка да се научат да прощават тези неща.
И най-вече съм съгласна с казаното,че "преживява се всичко". Така е! Всичко се преживява, стига човека до теб да го заслужава и да заслужава прошката ти, разбира се![]()
кво гадже ми е ако не мога да я припуквам от време на време?
Can It All Be So Simple ?
За мен изневярата и да удариш гаджето са почти еднакво ужасни,но гласувах за изневярата,защото за мен това е вид предателство.
--------------------------------------------------------
Изневярата и това да удариш приятелката си.. Слава Богу, не съм била на това дередже, но знае ли човек какво може да му се случи.. но е доста по-лошо това от лъжата за мен, защото понякога човек лъже, за да предпази другия от болката, която носи истината.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Който си търси боя - намира си го . Аз избягвам агресивните хора и нямам проблеми. Говорим в рамките на връзката . А жените които си падат по биячи , мутри , агресивни комплексирани кретенчета - да му мислят. Те са си виновни, че не са се научили да преценяват кое е стока и кое не .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Според мен е лъжата..
Защото тъкмо тя проваля повечето връзки. А и е по-добре да кажеш истината, отколкото лъжата..Защото тя скоро излиза наяве и може да промени всичко, което сте градели до сега..
Лъжата и изневярата,но гласувах за лъжата.
Малък град,големи филми ....