.

Виж резултатите на анкетата: Кое е най-лошото нещо в една връзка,което може да направи някой

Гласували
120. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Изневярата

44 36,67%
  • Лъжата

33 27,50%
  • Да удариш гаджето

37 30,83%
  • Да напсуваш гаджето

0 0%
  • Друго

6 5,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ама право няма.Аз не съм казвала,че има право и че бих му позволила.Просто човек като се изнерви първото нещо което му се иска е да удари.

Мега фен
    Град
    <3
    Значи не се познава достатъчно, за да се самоконтролира, което го прави да изглежда тъп.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Несебър ;]
    Не съм попадала на такова гадже,просто казвам как стоят нещата.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Е това наистина не мога да го разбера. И аз съм се изнервяла на близки хора, но никога не съм изпитвала желание да ги нараня. И не мога да приема, че ако даден човек ме уважава и държи на мен ще пожелае да ме удари, било то и веднъж, колкото и да го изнервя.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Е това наистина не мога да го разбера. И аз съм се изнервяла на близки хора, но никога не съм изпитвала желание да ги нараня. И не мога да приема, че ако даден човек ме уважава и държи на мен ще пожелае да ме удари, било то и веднъж, колкото и да го изнервя.
    Е все пак не си мисли,че всички са като тебе.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Е все пак не си мисли,че всички са като тебе.
    Това въобще не ми минава през ума.

Но все пак не мога да се съглася, че ако имаш чувства към човека до теб ти ще го удариш, само защото си изнервен. Това не е действие на разумен човек.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Гласувах за "Да удариш гаджето". Ясно е,останалите неща са гадни също,ама е прекалено майка ти,дето те е раждала и гледала толкова години да не те удря,а някакъв си вчерашен да го оправи.Е,извинявам се,ама няма как да стане.

Супер фен Аватара на djipsito
    Много преувеличаш,тука не става дума за побоища,а за един удар.
    Не преувеличава, ти си наивна, извинявай. Побоищата тръгват от един удар. Не е важен броя на ударите или силата им, а самия шибан жест...
    Имах гадже и ми беше набил едно рамо с цел да ме избута нарочно. Изнервих се, тръгнах си... почна да ми тича след гъза.. казах си голяма работа, едва ли да се повтори... След време се случи да ме блъсне в леглото, да ми стиска ръцете със злоба... и го зарязах преди да се е стигнало до там да ме удря. Всичко го правеше не щото сме се скарали за нещо сериозно а от инат и от глупост, щото не ставаше вечно на неговата...
    Не ми говори моля ти се, шибаняка ако те удари веднъж и му простиш само му показваш колко си зле и следващия път пак ще те удари.. и ще знае, че пак ще му простиш...

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Много преувеличаш,тука не става дума за побоища,а за един удар.
    Не преувеличава, ти си наивна, извинявай. Побоищата тръгват от един удар. Не е важен броя на ударите или силата им, а самия шибан жест...
    Имах гадже и ми беше набил едно рамо с цел да ме избута нарочно. Изнервих се, тръгнах си... почна да ми тича след гъза.. казах си голяма работа, едва ли да се повтори... След време се случи да ме блъсне в леглото, да ми стиска ръцете със злоба... и го зарязах преди да се е стигнало до там да ме удря. Всичко го правеше не щото сме се скарали за нещо сериозно а от инат и от глупост, щото не ставаше вечно на неговата...
    Не ми говори моля ти се, шибаняка ако те удари веднъж и му простиш само му показваш колко си зле и следващия път пак ще те удари.. и ще знае, че пак ще му простиш...
    Абе аз на китайски ли пиша ?! Никога не съм позволявала на момче да ме удари и никога няма да го направя.Какъвто и да ми е няма право.Тва ли ме прави наивна ? Хах ..

Ми за мен е наивно да мислиш така...
    То ако става въпрос никоя не би го позволила, ама има такива жени нали ? Като те сгащи иди го спри... кво ще направиш !? По-силна си от момче ли, какво ? Да го мислиш е лесно, щото аз оня го блъсках и му удрях шамари, ама квото и да направя той е по-силен от мен...

Град
    Несебър ;]
    То ако става въпрос никоя не би го позволила, ама има такива жени нали ? Като те сгащи иди го спри... кво ще направиш !? По-силна си от момче ли, какво ? Да го мислиш е лесно, щото аз оня го блъсках и му удрях шамари, ама квото и да направя той е по-силен от мен...
    Ми не го мисля само,не се правя на по-силна от момче.

Град
    Пловдuв
    Другоо .. да се прави, че не му пука за другия ;((

Абе ти блъскай и бий шамари, ама 1-2 и знай мярка... Много хора и 1 не биха изтърпяли. Като мен например. Това, че аз не ти посягам трябва да значи, че и ти няма да ми посягаш. Какво си мислиш, че ще седиш и ще ме налагаш с каквото хванеш колкото си искаш и аз ще стоя и ще те гледам? Нещо бъркаш. Най-малкото ще ти тегля една звучна и нема се разправям повече с теб.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Гласувах за изневярата.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    За мен,най лошо е да удариш човека до теб.. (; \/
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Абе ти блъскай и бий шамари, ама 1-2 и знай мярка... Много хора и 1 не биха изтърпяли. Като мен например. Това, че аз не ти посягам трябва да значи, че и ти няма да ми посягаш. Какво си мислиш, че ще седиш и ще ме налагаш с каквото хванеш колкото си искаш и аз ще стоя и ще те гледам? Нещо бъркаш. Най-малкото ще ти тегля една звучна и нема се разправям повече с теб.
    Нямах тва в предвид... по принцип не мога да си представя да удрям шамар на приятеля си... с този ми се случи защото ме беше затиснал на леглото и ми държеше ръцете... и бяха пред лицето му и му шибнах един, после го избутах... Той за къв се помисли

Айде бе хора...давайте още отговори ако може де... :P

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Принципно - друго, естествено, че има далеч по-лош неща, които един човек омже да направи на друг, но от ранга на горе изброените неща в анкетата, гласувах за биенето.

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    По ред:

1. Изневярата е нещо нормално.
    2. Лъжата абсолютно също.
    3. Насилието - трябва да си крайно глупав. Това избирам от изброените. Та трябва да си ужасно глупав, за да се стигне до там, че да не можеш да се контролираш.
    4. Псувнята също е простотия, но не е най-лошото.
    5. Друго,друго...преживява се всичко.
    Абсолютно съм съгласна с теб!
    За да може една връзка да върви добре...или не трябва да се случва нито 1 от тези неща или .. трябва "героите" в тази връзка да се научат да прощават тези неща.
    И най-вече съм съгласна с казаното,че "преживява се всичко". Така е! Всичко се преживява, стига човека до теб да го заслужава и да заслужава прошката ти, разбира се

Голям фен Аватара на xinfamous
    кво гадже ми е ако не мога да я припуквам от време на време?
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    За мен изневярата и да удариш гаджето са почти еднакво ужасни,но гласувах за изневярата,защото за мен това е вид предателство.

--------------------------------------------------------

Изневярата и това да удариш приятелката си.. Слава Богу, не съм била на това дередже, но знае ли човек какво може да му се случи.. но е доста по-лошо това от лъжата за мен, защото понякога човек лъже, за да предпази другия от болката, която носи истината.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Който си търси боя - намира си го . Аз избягвам агресивните хора и нямам проблеми. Говорим в рамките на връзката . А жените които си падат по биячи , мутри , агресивни комплексирани кретенчета - да му мислят. Те са си виновни, че не са се научили да преценяват кое е стока и кое не .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Каварна
    Според мен е лъжата..
    Защото тъкмо тя проваля повечето връзки. А и е по-добре да кажеш истината, отколкото лъжата..Защото тя скоро излиза наяве и може да промени всичко, което сте градели до сега..

Лъжата и изневярата,но гласувах за лъжата.
    Малък град,големи филми ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си